Acana Puppy Small Breed 2kg

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 19,50 € (9,75 € / kg)
Saatavuus: Tilapäisesti loppu
TÄYSRAVINTO PIENTEN ROTUJEN PENNUILLE (Täysikasvuisena 9 kg tai alle)

Pienten rotujen pennut kehittyvät hyvin nopeasti ja tarvitsevat kasvun tueksi ravitsevaa ruokavaliota, jossa on paljon lihasta saatavia proteiineja ja rasvoja. Nopean kasvun tukemiseksi ACANA PUPPY SMALL BREED sisältää ensiluokkaista lihaa (60%), kuten vapaana kasvanutta kanaa, kananmunia paikallisilta tiloilta ja kuningaslohta Vancouverin saaren vesiltä. Runsaammin proteiinia ja vähemmän hiilihydraatteja sisältävä ravinto vastaa paremmin pienten rotujen pentujen luontaista ruokavaliota. ACANAssa ei ole vehnää, maissia tai gluteenia, jotka usein liittyvät ruuansulatusvaivoihin. ACANA sisältää 20% terveellisiä hedelmiä ja kasviksia sekä kauraa – matalaglykeemistä hiilihydraattia, jossa on runsaasti pennun herkälle mahalle sopivaa liukoista ravintokuitua. Tuore kuningaslohi on erinomainen Omega-3 -rasvahappojen (EPA, DHA) lähde. Ne edesauttavat vastustuskykyä sekä ihon ja turkin hyvinvointia – koiran terveyden ja elinvoimaisuuden ulkoisia tunnusmerkkejä. ACANAn merilevät sekä kasviperäiset ainekset, kuten katajanmarjat ja vadelman lehdet, edistävät aineenvaihduntaa sekä ravitsevat ja vahvistavat ruuansulatuskanavaa.

RAVINTOAINEKOOSTUMUS

Metabolinen energia: 4450 kcal/kg (460 kcal per 250 ml), josta 34 % proteiinista, 40 % rasvasta ja 26 % hedelmistä, kasviksista ja kaurasta.

ENERGIAJAKAUMA

Metabolinen energia on 3458 kcal/kg (415 kcal per 250 ml mitta). Energiajakauma koostuu 33 % valkuaisesta, 35 % rasvoista ja 32 % hedelmistä, vihanneksista ja kaurasta.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Acana Puppy Small Breed 2kg


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×