ANF Holistic Duck & Potato

Arvostele tuote ensimmäisenä

Valitse tuote

ANF Holistic Duck & Potato - korkealaatuinen holistinen koiran ankka-peruna täysravinto. Se on erittäin maistuvaa lihapohjaista täysravintoa ja se sisältää mahan hyvinvointia edistäviä kuivattuja maitohappobakteereita, probiootteja, kalaöljyä, pellavansiementä, merilevää ja Yucca Shcidigera kasviuutetta turvataksemme koirallesi vain parasta mahdollista ravitsemusta. Se on kehitetty ylläpitämään koiran ihanteellista terveyttä ja hyvää turkin kuntoa. Se sisältää runsaasti omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, oikeassa tasapainoitetussa suhteessa. Erittäin sulavana ravintona myös koiran jätökset ovat pienet ja kiinteät ja siten helposti pois korjattavissa.

Tuotteen valmistuainelistalta voit havaita, että listan ensimmäisenä eli pääraaka-aineena on arvokas ankanliha, eikä se sisällä vehnää, eikä halpaa maissia. Se onkin valmistettu vain parhaista korkealaatuisista raaka-aineista, jotka antavat sille lihaisan ruoan tuoksun ja herkullisen aromin, johon koirat ihastuvat. Se soveltuu erinomaisesti koirille, joille haluat tarjota vain parasta mahdollista ravitsemusta.

ANF:n ainutlaatuinen pakkaustekniikka on alallaan vertaansa vailla. Kilpailijoiden tyytyessä vain kauniisiin ulkokuoriin, on ANF kehittänyt pakkaustekniikkansa huippuunsa omalla alallaan, taatakseen, että nelijalkaiset asiakkaamme saavat ruokakuppiinsa parhaan mahdollisen ravitsemuksen. ANF täysravinnot pakataan valoa läpäisemättömään ja täysin hapettomaan pakkaukseen siten, että ilmaa ei pääse tuotteeseen, mikä takaa, että valo ja ilman happiradikaalit eivät heikennä täysravinnon korkealaatuisuutta, sen ravintoarvoja ja maistuvuutta. Näin arvokkaat ravinteet säilyvät todella korkealaatuisina ja tuoreina koirasi ruokakupille asti. Koirasi havaitsee sen korkean laadun ja sinä, sen erinomaisen maistuvuuden koirallesi.

Ruokintataulukko
Koiran paino Ruokamäärä / päivä 1 dl. = 44 g.
  1 - 3 kg. 35 - 75 g. 0,8 - 1,7 dl. / pv.
  3 - 10 kg. 75 - 170 g.  1,7 - 3,9 dl. / pv.
10 - 25 kg. 170 - 305 g. 3,9 - 6,9 dl. / pv.
25 - 35 kg. 305 - 375 g.  6,9 - 8,5 dl. / pv.
35 - 45 kg. 375 - 445 g. 8,5 - 10,1 dl. / pv.
> 45 kg. 445 g. + 6 g. / kg. 10,1 dl. + 1 dl. / 7,3 kg.
Analyysitakuu
Raakavalkuainen
24,00
 % Raakarasva
15,00
 %
Raakakuitu
3,50
 % Kosteus
10,00
 %
Hehkutusjäännös (tuhka)
9,50
 % Kalsium (Ca)
1,50
 %
Fosfori (P) 0,90  % Kupari (Cu) 10,00  mg/kg
Vitamiini A 29.167  ky/kg Vitamiini D 2.292  ky/kg
Vitamiini E 100  ky/kg Vitamiini C 50  mg/kg
Alfalinoleenihappo (Omega 3) 0,53  % Linolihappo (Omega 6) 2,95  %
Valmistusaineet:

Kuivattu ankanliha (28 %), ruskea kokojyväriisi, valkoinen kokojyväriisi, juurisikuri, kananrasva (antioksidantit: tokoferolit), kaura (7 %), peruna (6 %), kuivattu kananmuna (2 %), pellavansiemen, herne, kananmaksauute, kalsiumkarbonaatti, lesitiini, kalaöljy, mononatriumfosfaatti, kaliumkloridi, natriumkloridi, merilevä (0,2 %), koliinikloridi, E vitamiini (alfa-tokoferoliasetaatti), Yucca schidigera -kasviuute, askorbyylimonofosfaatti, ferrosulfaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, B12 vitamiini, A vitamiini, niasiini, natriumseleniitin esiseos, D3 vitamiini (kolekalsiferoli), biotiini, kalsiumpantotenaatti, B1 vitamiini (tiamiinimononitraatti), B2 vitamiini (riboflaviini), B6 vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), kalsiumjodaatti (jodin lähde), foolihappo. PROBIOOTTI: Enterokokki faecium. Valmistusmaa: Englanti.

Lisätty antioksidanttina luonnollista tokoferoli-kasviuutetta ja C-vitamiinipalmitaattia. Ei sisällä väri- ja säilöntäaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (ei etoksikiinia, BHA:ta, BHT:tä, propyyligallaattia, eikä kaliumsuolaa)

Muut ostivat myös...

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: ANF Holistic Duck & Potato


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×