ANF Lamb & Rice Adult

Arvostele tuote ensimmäisenä

Valitse tuote

ANF Adult Lamb & Rice - luonnollinen lammas-riisi koiran täysravinto, joka on valmistettu lampaanlihasta ja luonnollisesta ruskeasta riisistä, ilman tavanomaisia viljoja (ilman vehnää, maissia, ohraa, durraa) ja ilman hiivaa, hernettä, alfalfaa, tomaattia ja kalaa, ja siksi se soveltuu erinomaisesti myös useimmille allergisille koirille. Se on erittäin maistuvaa lammas-riisi -pohjaista täysravintoa ja se soveltuu hyvin niille ihollaan ja korvillaan reagoiville herkille koirille, joille ei välttämättä tavalliset täysravinnot sovellu. Se on kehitetty ylläpitämään koiran tuuheaa ja kiiltävää turkkia, sekä tervettä ihoa. Se sisältää erittäin korkealaatuista valkuaista, runsaasti terveellisiä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, sekä riittävän korkeat pitoisuudet luonnollista glukosamiinia ja kondroitiinia ylläpitämään koiran nivelien hyvää ja kestävää terveyttä ja toimivuutta. Erittäin sulavana ravintona myös koiran jätökset ovat pienet ja kiinteät ja siten helposti pois korjattavissa.

Tuotteen valmistuainelistalta voit havaita, että tuote sisältää 36 % luonnollista ruskeaa riisiä ja 30 % kuivattua lampaanlihaa. Se ei sisällä hiivaa, hernettä, alfalfaa, tomaattia, kalaa, eikä tietenkään mitään muuta viljaa kuin riisiä ja kauraa ja siksi se soveltuu niin erinomaisesti allergisille ja herkille koirille, joilla on iho-, korva- ja turkkiongelmia, hiivaongelma, tai joilla esiintyy paljon kutinaa ja raapimista, tai jotka ovat vain herkkämahaisempia.

ANF:n ainutlaatuinen typpipakkaustekniikka on alallaan vertaansa vailla. Kilpailijoiden tyytyessä vain kauniisiin ulkokuoriin, on ANF kehittänyt pakkaustekniikkansa huippuunsa omalla alallaan, taatakseen, että nelijalkaiset asiakkaamme saavat ruokakuppiinsa parhaan mahdollisen ravitsemuksen. ANF täysravinnot pakataan valoa läpäisemättömään ja täysin hapettomaan pakkaukseen siten, että ilmaa ei pääse tuotteeseen, vaan se korvataan puhtaalla luonnollisella typellä, mikä takaa, että valo ja ilman happiradikaalit eivät heikennä täysravinnon korkealaatuisuutta, sen ravintoarvoja ja maistuvuutta. Näin arvokkaat ravinteet säilyvät todella korkealaatuisina ja tuoreina koirasi ruokakupille asti. Koirasi havaitsee sen korkean laadun ja sinä, sen erinomaisen maistuvuuden koirallesi.

Ruokintataulukko
Koiran paino Ruokamäärä / päivä 1 dl. = 44 g.
  1 - 3 kg. 35 - 75 g. 0,8 - 1,7 dl. / pv.
  3 - 10 kg. 75 - 170 g.  1,7 - 3,9 dl. / pv.
10 - 25 kg. 170 - 305 g. 3,9 - 6,9 dl. / pv.
25 - 35 kg. 305 - 375 g.  6,9 - 8,5 dl. / pv.
35 - 45 kg. 375 - 445 g. 8,5 - 10,1 dl. / pv.
> 45 kg. 445 g. + 6 g. / kg. 10,1 dl. + 1 dl. / 7,3 kg.
Analyysitakuu
Raakavalkuainen
23,00
 % Raakarasva
14,00
 %
Raakakuitu
4,50
 % Kosteus
10,00
 %
Hehkutusjäännös (mineraalit)
11,50
 % Kalsium (Ca)
2,20
 %
Fosfori (P) 1,20  % Kupari (Cu) 14,00  mg/kg
Vitamiini A 24.689  ky/kg Vitamiini D 2.202  ky/kg
Vitamiini E 100  ky/kg      
Alfalinoleenihappo (Omega 3) 0,50  % Linolihappo (Omega 6) 2,80  %
Valmistusaineet

Ruskea riisi (36 %), kuivattu lampaanliha (30 %), kaura, kuivattu kananmuna, kananrasva (antioksidantti: luonnolliset tokoferolit), juurisikuri, pellavansiemen, lampaanliha, lesitiini, kalaöljy, kalsiumkarbonaatti, sianlihauute, merilevä, koliinikloridi, tauriini (välttämätön aminohappo), E vitamiinin esiseos (alfa-tokoferoliasetaatti), aminohappo-sinkkikelaattihydraatti, aminohappo-ferraattikelaattihydraatti, Yucca Schidigera kasviuute, aminohappo-mangaanikelaattihydraatti, askorbyylifosfaatti, aminohappo-kuparikelaattihydraatti, B12 vitamiinin esiseos, A vitamiinin esiseos (retinyyliasetaatti), niasiini, kalsiumseleniitin esiseos, D3 vitamiinin esiseos, biotiinin esiseos, kalsiumpantotenaatti, tiamiinimononitraatti (vitamiini B1), B2 vitamini (riboflaviini), B6 vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), kalsiumjodaatti, foolihappo, PROBIOOTTI: Enterococcus faecium. Valmistusmaa: Englanti

Lisätty antioksidanttina luonnollista tokoferoli-kasviuutetta ja C-vitamiinipalmitaattia. Ei sisällä suolaa, väri- tai säilöntäaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (ei etoksikiinia, BHA:ta, BHT:tä, propyyligallaattia, eikä kaliumsuolaa)

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: ANF Lamb & Rice Adult


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×