ANF Low Activity / Senior

Arvostele tuote ensimmäisenä

Valitse tuote

ANF Low Activity / Senior - korkealaatuinen koiran riisi & kana täysravinto kehitettynä erityisesti vähän liikkuville ja iäkkäille koirille. Se on valmistettu kehittyneellä valmistustekniikalla vain parhaista raaka-aineista takaamaan koiralle parhaan mahdollisen ravitsemuksen. Se on erittäin maistuvaa, täydellistä ja tasapainoitettua kananlihapohjaista täysravintoa, joka sopii erinomaisesti myös herkille koirille. Se on kehitetty ylläpitämään koiran ihanteellista terveyttä ja hyvinvointia, tuuheaa ja kiiltävää turkkia, sekä tervettä ihoa. Lisäksi se sisältää runsaasti terveellisiä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, sekä riittävän korkeat pitoisuudet luonnollista glukosamiinia ja kondroitiinia ylläpitämään koiran nivelien hyvää ja kestävää terveyttä. Erittäin sulavana täysravintona myös koiran jätökset ovat pienet ja kiinteät ja siten helposti pois korjattavissa.

Tuotteen valmistuainelistalta voit havaita, että listan ensimmäisinä eli pääraaka-aineina on ruskea riisi ja kananliha (24 %), eikä se sisällä vehnää, eikä maissia. Se on myös säilöntäaineeton, täysin luonnollinen, koiran kevyt-täysravinto. Se on valmistettu vain parhaista korkealaatuisista raaka-aineista, jotka antavat sille lihaisan ruoan tuoksun ja todella herkullisen aromin, johon koirat ihastuvat.

ANF:n ainutlaatuinen typpipakkaustekniikka on alallaan vertaansa vailla. Kilpailijoiden tyytyessä vain kauniisiin ulkokuoriin, on ANF kehittänyt pakkaustekniikkansa huippuunsa omalla alallaan, taatakseen, että nelijalkaiset asiakkaamme saavat ruokakuppiinsa parhaan mahdollisen ravitsemuksen. ANF täysravinnot pakataan valoa läpäisemättömään ja täysin hapettomaan pakkaukseen siten, että ilmaa ei pääse tuotteeseen, vaan se korvataan puhtaalla luonnollisella typellä, mikä takaa, että valo ja ilman happiradikaalit eivät heikennä täysravinnon korkealaatuisuutta, sen ravintoarvoja ja maistuvuutta. Näin arvokkaat ravinteet säilyvät todella korkealaatuisina ja tuoreina koirasi ruokakupille asti. Koirasi havaitsee sen korkean laadun ja sinä, sen erinomaisen maistuvuuden koirallesi.
Ruokintataulukko
Koiran paino Ruokamäärä / päivä 1 dl. = 44 g.
  1 - 3 kg. 40 - 100 g. 0,9 - 2,2 dl. / pv.
  3 - 10 kg. 100 - 185 g.   2,2 - 4,3 dl. / pv.
10 - 25 kg. 185 - 365 g. 4,3 - 8,2 dl. / pv.
25 - 35 kg. 365 - 450 g.  8,2 - 10,2 dl. / pv.
35 - 45 kg. 450 - 550 g. 10,2 - 12,2 dl. / pv.
> 45 kg. 550 g. + 6 g. / kg. 12,2 dl. + 1 dl. / 7,3 kg.
Analyysitakuu
Raakavalkuainen
24,00
 % Raakarasva
10,00
 %
Raakakuitu
4,00
 % Kosteus
10,00
 %
Hehkutusjäännös (tuhka)
8,50
 % Kalsium (Ca)
1,40
 %
Fosfori (P) 0,90  % Kupari (Cu) 14,00  mg/kg
Vitamiini A 25.694  ky/kg Vitamiini D 2.292  ky/kg
Vitamiini E 130  ky/kg      
Alfalinoleenihappo (Omega 3) 0,50  % Linolihappo (Omega 6) 2,50  %
Valmistusaineet

Ruskea riisi, kuivattu kananliha(24 %), juurisikuri, kaura, kananrasva (antioksidantit: luonnolliset tokoferolit ja C-vitamiinipalmitaatti), luonnollinen makuaine, panimohiiva, kananmuna, suola, kalsiumkarbonaatti, riisilese, kala, pellavansiemen, kananrusto (glukosamiinin ja kondroitiinin lähde), lesitiini, kalaöljy, L-lysiini (välttämätön aminohappo), DL-metioniini (välttämätön aminohappo), Yucca schidigera -kasviuute, koliinikloridi, kaliumkloridi, ferrosulfaatti (raudan lähde), vitamiini E, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, biotiini, kuparisulfaatti, vitamiini A, niasiini, kalsiumpantotenaatti, riboflaviini (vitamiini B2), vitamiini B12, askorbiinihappo, pyridoksiinihydrokloridi (vitamiini B6), tiamiinimononitraatti (vitamiini B1), vitamiini D3, kalsiumjodaatti (jodin lähde), menadioninatriumbisulfiittikompleksi (K vitamiinin lähde), foolihappo, natriumseleniitti (seleenin lähde).

Lisätty antioksidanttina luonnollista tokoferoli-kasviuutetta ja C-vitamiinipalmitaattia. Ei sisällä väri- ja säilöntäaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (ei etoksikiinia, BHA:ta, BHT:tä, propyyligallaattia, eikä kaliumsuolaa)

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: ANF Low Activity / Senior


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×