BF Leveä LED valopanta 70cm (säädettävä)

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 16,99 €
Saatavuus: Tilapäisesti loppu
Tehokas lisävalo näkyy kauas ja lisää niin koiran kuin omistajan turvallisuutta pimeällä liikuttaessa.
 • LED-valopanta on USB-ladattava, joten se ei tarvitse erillisiä pattereita
 • Näkyy jopa 500 metrin päähän
 • Säädettävissä pienemmäksi leikkaamalla
 • CE-merkitty, turvallinen tuote
 • Pakkaus sisältää pannan, USB-kaapelin ja käyttöohjeen
 • Soveltuu hyvin pitkäturkkisille koirille
 • Pituus 70 cm
 • Vaihtuva värilajitelma, voit esittää väritoiveen jonka toteutamme mahdollisuuksien mukaan. Toimitus korvataan toisella värillä mikäli toivottu väri on loppu varastosta.

 • Turvallisuus: Valopantaa ei saa käyttää koiran talutuspantana. Pantaa saa käyttää vain näiden ohjeiden mukaisesti. Mikäli annat tuotteen jonkun toisen käytettäväksi, huolehdi, että hän on tietoinen näistä ohjeista ja tuotteen oikeasta käytöstä. Lapsi saa käyttää tuotetta vain aikuisen valvonnassa. Suojaa tuote kuumuudelta ja ulkoisilta iskuilta tai putoamiselta, jotka voivat rikkoa sen. Tuote soveltuu käytettäväksi -20 - +40 C° lämpötilassa. Tarkista tuotteen toiminta aina ennen käyttöä. Akun saa ladata vain näiden ohjeiden mukaisesti, muuten vaarana voi olla oikosulku tai sähköisku (kts. tekniset tiedot). Mikäli panta rikkoontuu tai kastuu kokonaan siten, että vettä pääsee sen sisälle, on se poistettava käytöstä tai käytettävä sähköalan ammattilaisen tarkistettavana ennen käyttöä.

  Käyttö: Lue huolellisesti ohjeet läpi. Poista tuote varovaisesti pakkauksesta. Liitä USB kaapeli pantaan ja USB porttiin esim. tietokoneessa

  (1). LED valopannassa oleva valo sammuu, kun tuote on täyteen latautunut (latausaika noin 1-1,5 h). Mittaa koirasi kaulanympärys mittanauhalla tai sovittamalla pantaa. Pannasta ei saa tehdä liian kireää, vaan pannan ja koiran kaulan väliin tulisi sopia vähintään kaksi sormea. Leikkaa panta sopivan mittaiseksi led-valojen välistä saksien kuvalla merkitystä päästä

  (2). Siirrä muovilukon pää irtileikatusta osasta pannan uuteen päähän

  (3). Valo on nyt käyttökunnossa. Voit laittaa valon päälle ja sulkea sen painamalla on/off-näppäintä

  (4). Samasta näppäimestä voi säätää valon joko tasaiseksi tai vilkkuvaksi. Valo kestää lataamatta käytöstä riippuen noin 2-4 h. Valon näkyvyys on noin 500 m riippuen latauksesta ja ympäristötekijöistä.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: BF Leveä LED valopanta 70cm (säädettävä)


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×