Cimiao Chicken 2kg

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 17,50 € (8,75 € / kg)
Saatavuus: Tilapäisesti loppu

Cimiao ei sisällä vehnää, ohraa, kauraa, eikä huonosti sulavia palkokasveja, kuten hernettä, linssiä, sinimailasta tai soijapapua - ja siksi se sopii hyvin myös herkille, allergisille ja herkkämahaisille kissoille.

Cimiao Chicken on täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa aikuisille kissoille. Se on valmistettu vain ehdottomasti parhaista raaka-aineista mahdollistamaan terveellisen ja tasapainoisen ravitsemuksen. Kanaa, riisiä, kalaa ja kananmunaa, jotka takaavat oikean energiamäärän ja eläinvalkuaisaineet, sekä lisäksi hyvän sulavuuden. Se sisältää runsaasti hyödyllisiä kuituja, ylläpitää virtsateiden hyvää toimivuutta ja vähentää karvapallojen esiintymistä. Cimiao Chicken ylläpitää virtsateiden terveyttä kontrolloidulla pH tasolla, edistää hampaiden ja suun terveyttä, vahvistaa luonnollista vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään kissan ihanteellista painoa. Ruokintaohje, katso pakkauksen ruokintataulukkoa. Huomaa, että ruokintamäärät ovat suositellut päivittäiset ruokintamäärät grammoina ja niitä on muutettava sopimaan sinun kissasi tarpeisiin. Pidä aina raikasta juomavettä kissasi saatavilla. Säännölliset eläinlääkäritarkastukset ovat suositeltavia.

Valmistusaineet: Kuivattu kananliha, riisi, maissi, kananrasva, maissigluteeni, pellavansiemen, eläinvalkuaisuute, kasvikuidut, juurikaskuitu, kuivattu kala, kuivattu kananmuna, kalaöljy, kasviöljy, kuivahiiva, kuivahiiva-uute, FOS (frukto-oligosakkaridit), kaliumkloridi, natriumkloridi, kalsiumsulfaatti, DL-metioniini, L-lysiini, tauriini, natriumfosfaatti, sinkkioksidi, sinkkisulfaatti, kuparioksidi, ferrosulfaatti, ferrokarbonaatti, mangaanisulfaatti, kalsiumjodaatti, kobolttikarbonaatti, natriumseleniitti, luteiini, betakarotiini, vitamiinit (koliini, vitamiini A, vitamiini D3, vitamiini E, vitamiini C, vitamiini PP, pantoteenihappo, vitamiini B2, vitamiini B6, vitamiini B1, vitamiini K3, vitamiini H, foolihappo, vitamiini B12).

Lisäravinteet / kg: Vitamiini A: 18.000 IU, Vitamiini D3: 1.200 IU, Vitamiini E (alfa-tokoferoli 91%): 600 mg, Kupari (kuparioksidi): 16 mg.

Ravintoaineanalyysi

Kosteus8,00 %
Valkuaisaineet32,00 %
Öljyt ja rasvat15,00 %
Kuidut3,40 %
Tuhka7,00 %
Kalsium1,10 %
Fosfori0,90 %
Magnesium0,08 %
Tauriini2200 mg/kg

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Cimiao Chicken 2kg


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×