Eukanuba dog adult medium 15kg

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta:

77,90 €

54,90 €

Alennus:

23,00 € (30%)

Saatavuus: Heti varastosta

Tärkeimmät hyödyt

Luonnolliset omega-6- ja -3-lähteet pitävät ihon ja turkin terveenä

Erityinen nappuloiden muoto yhdessä ainutlaatuisen DentaDefensen kanssa auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä

Antioksidanttiset E- ja C-vitamiinit auttavat tukemaan vastustuskykyä

L-karnitiini auttaa polttamaan rasvaa

Prebioottinen FOS ja juurikasmassa auttavat tukemaan ruoansulatuselimistön terveyttä

Erityishyödyt

 • Nappuloiden erityinen muoto ja DentaDefense-teknologia auttavat pitämään hampaat puhtaina ja terveinä
 • Kuvaus

  Eukanuba-kuivaruoka sisältää runsaasti tuoretta kanaa ja sopii erinomaisesti keskikokoisten rotujen aikuisille 1-7-vuotiaille koirille. Eukanuba-kuivaruoan sisältämä L-karnitiini tukee kehon rasvan vähenemistä ja antaa koirallesi mahdollisuuden ylläpitää optimaalista painoa, mikä vähentää nivelten rasitusta. Prebioottisen FOS-kuidun ja juurikasmassan räätälöity kuitusekoitus edistää terveellistä ruoansulatusta. Lisäksi Eukanuba-kuivaruoka auttaa ylläpitämään tervettä ihoa ja kiiltävää turkkia luonnollisten omega-6 ja omega-3 -lähteiden ansiosta. Ruoka sisältää myös antioksidantteja ja E- ja C-vitamiinia, jotka tukevat koiran immuunijärjestelmää. Lisäksi Eukanuban ainutlaatuiset kuusikulmaiset nappulat ja DentaDefense-hammashoitojärjestelmä tukevat puhtaita, terveitä hampaita pitkällä aikavälillä. Ruoka on sataprosenttisen täydellistä ja tasapainoista. Räätälöityä ravintoa keskikokoisille aikuisille koirille optimaalisen kehon kunnon ja elinikäisen hyvinvoinnin tukemiseksi

  Raaka-aineet

  kuivattu kana ja kalkkuna (23% sisältää kana 14%, luonnollinen lähde glukosamiini, kondroitiinisulfaatti ja tauriini), tuore kana (17%), maissi, vehnä, kananrasva, ohra, durra, kaura, kuivattu juurikasmassa (3%), kanakastike, kalajauho (luonnollinen lähde omega-3-rasvahapot), kivennäisaineet (sisältää natriumheksametafosfaatti 0.34% ), kokonainen kuivattu kananmuna, frukto-oligosakkaridit (0.25%, luonnollinen prebiootti).

  valkuainen: 27%, rasvapitoisuus: 15%, omega-6-rasvahapot: 3.25%, omega-3-rasvahapot: 0.39%, tuhka: 6.2%, raakakuitu: 2.1%, kalsium: 1.3%, fosfori: 1.09%.

  Asiakkaiden arvostelut

  Arvostele tuote

  Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

  Arvostele tuote

  Tuote: Eukanuba dog adult medium 15kg


  Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
  ×