Eukanuba dog adult senior medium 15kg

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta:

77,90 €

54,90 €

(3,66 € / kg)
Alennus:

23,00 € (30%)

Saatavuus: Heti varastosta

Tärkeimmät hyödyt

Prebioottinen FOS ja MOS ja juurikasmassa auttavat tukemaan ruoansulatuselimistön terveyttä

Luonnolliset omega-6- ja -3-lähteet pitävät ihon ja turkin terveenä

Erityinen nappuloiden muoto yhdessä ainutlaatuisen DentaDefensen kanssa auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä

Antioksidanttiset E- ja C-vitamiinit auttavat tukemaan vastustuskykyä

L-karnitiini auttaa painonhallinnassa

Glukosamiini ja kondroitiini auttavat ylläpitämään terveitä niveliä & liikkuvuutta. Kalsium tukee vahvoja luita

Kuvaus

EUKANUBA-kuivanappulat sisältävät runsaasti tuoretta kanaa ja sopivat erityisen hyvin keskikokoisten rotujen ikääntyneille koirille eli yli 10-vuotiaille. Tarkkaan valikoidut ainesosat muodostavat ainutlaatuisen ravinnon, joka tukee ikääntyneen koiran optimaalista kuntoa ja aktiivista liikkuvuutta. EUKANUBA-kuivaruoka sisältää L-karnitiinia, joka auttaa vähentämään kehon rasvapitoisuutta ja ylläpitämään tervettä painoa, mikä vähentää niveliin kohdistuvaa painetta. Tarkoin suunniteltu kuituseos, joka sisältää prebioottisia mannaanioligosakkarideja (MOS) ja frukto-oligosakkarideja (FOS) sekä juurikasmassaa, ylläpitää tervettä ruoansulatusta. Lisäksi EUKANUBA-kuivaruoan luonnolliset omega-6- ja omega-3-lähteet auttavat pitämään ihon terveenä ja turkin kiiltävänä. Glukosamiini ja kondroitiini auttavat ylläpitämään terveitä niveliä ja liikkuvuutta, ja kalsium pitää luut vahvoina. Ravinto sisältää myös antioksidanttisia E- ja C-vitamiineja, jotka tukevat koiran immuunijärjestelmää. Lisäksi EUKANUBAn ainutlaatuiset kuusikulmaiset nappulat ja DentaDefense-hammashoitojärjestelmä tukevat puhtaita, terveitä hampaita pitkällä aikavälillä. Ruoka on sataprosenttisen täydellistä ja tasapainoista. Räätälöityä ravintoa keskikokoisten rotujen ikääntyneille koirille optimaalisen kehon kunnon ja elinikäisen hyvinvoinnin tukemiseen.

Raaka-aineet

kuivattu kana ja kalkkuna (21% sisältää kana 13%, luonnollinen lähde glukosamiini, kondroitiinisulfaatti ja tauriini), tuore kana (17%), maissi, vehnä, kananrasva, kaura, kalajauho (luonnollinen lähde omega-3-rasvahapot), riisi, ohra, kuivattu juurikasmassa (3%), kanakastike, kokonainen kuivattu kananmuna, kivennäisaineet (sisältää natriumheksametafosfaatti 0.34%), frukto-oligosakkaridit (0.37%, luonnollinen prebiootti), kalaöljy (luonnollinen lähde omega-3-rasvahapot), mannaanioligosakkaridit (luonnollinen prebiootti), glukosamiini (eläinperäinen) (0.04%), kondroitiinisulfaatti (0.004%).

valkuainen: 28%, rasvapitoisuus: 15%, omega-6-rasvahapot: 3.1%, omega-3-rasvahapot: 0.51%, tuhka: 6.3%, raakakuitu: 1.9%, kalsium: 1.29%, fosfori: 1.09%.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Eukanuba dog adult senior medium 15kg


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×