Eukanuba dog senior large 15kg

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta:

77,90 €

54,90 €

(3,66 € / kg)
Alennus:

23,00 € (30%)

Saatavuus: Heti varastosta

Tärkeimmät hyödyt

Prebioottinen FOS ja MOS ja juurikasmassa auttavat tukemaan ruoansulatuselimistön terveyttä

Luonnolliset omega-6- ja -3-lähteet pitävät ihon ja turkin terveenä

Erityinen nappuloiden muoto yhdessä ainutlaatuisen DentaDefensen kanssa auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä

Antioksidanttiset E- ja C-vitamiinit auttavat tukemaan vastustuskykyä

L-karnitiini auttaa painonhallinnassa

Glukosamiini ja kondroitiini auttavat ylläpitämään terveitä niveliä & liikkuvuutta. Kalsium tukee vahvoja luita

Kuvaus

EUKANUBA-kuivaruokanappulat sisältävät runsaasti tuoretta kanaa ja soveltuvat erinomaisesti suurten rotujen ikääntyneille koirille eli yli 9-vuotiaille. Tarkkaan valikoidut ainesosat muodostavat ainutlaatuisen ravinnon, joka tukee ikääntyneen koiran optimaalista kuntoa ja aktiivista liikkuvuutta. Tarkoin suunniteltu kuituseos, joka sisältää prebioottisia frukto-oligosakkarideja (FOS), mannaanioligosakkarideja (MOS) ja juurikasmassaa, auttaa tukemaan tervettä ruoansulatusta. EUKANUBA-nappuloiden luonnolliset omega-6- ja omega-3-lähteet auttavat ylläpitämään tervettä ihoa ja kiiltävää turkkia. Glukosamiini ja kondroitiini auttavat pitämään nivelet terveinä ja liikkuvina, ja kalsium pitää luut vahvoina. Ravinto sisältää myös antioksidanttisia E- ja C-vitamiineja, jotka auttavat tukemaan vastustuskykyä. Lisäksi ainutlaatuiset kuusikulmaiset nappulat ja DentaDefense-hammashoitojärjestelmä tukevat puhtaita, terveitä hampaita pitkällä aikavälillä. EUKANUBA-kuivaruoan sisältämä L-karnitiini tukee kehon rasvan vähentämistä ja auttaa koiraasi ylläpitämään optimaalisen painon, mikä vähentää nivelten rasitusta. Ruoka on sataprosenttisen täydellistä ja tasapainoista. Räätälöityä ravintoa suurten rotujen ikääntyneille koirille optimaalisen kehon kunnon ja elinikäisen hyvinvoinnin tukemiseen.

Raaka-aineet

tuore kana (17%), kuivattu kana ja kalkkuna (17% sisältää kana 10%, luonnollinen lähde glukosamiini, kondroitiinisulfaatti ja tauriini), maissi, vehnä, kaura, maissisuurimot, kalajauho (luonnollinen lähde omega-3-rasvahapot), riisi, ohra, kananrasva, kuivattu juurikasmassa (2.5%), kanakastike, kokonainen kuivattu kananmuna, kivennäisaineet (sisältää natriumheksametafosfaatti 0.34%), frukto-oligosakkaridit (0.37%, a natural prebiotic), kalaöljy (luonnollinen lähde omega-3-rasvahapot), mannaanioligosakkaridit (luonnollinen prebiootti), kuivattu panimohiiva (luonnollinen B-vitamiinien & seleenin lähde), glukosamiini (eläinperäinen) (0.04%), kondroitiinisulfaatti (0.004%).

valkuainen: 26%, rasvapitoisuus: 13%, omega-6-rasvahapot: 2.8%, omega-3-rasvahapot: 0.46%, tuhka: 6.1%, raakakuitu: 1.8%, kalsium: 1.25%, fosfori: 0.99%.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Eukanuba dog senior large 15kg


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×