GE Holistic Power 12kg

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 99,99 € (8,33 € / kg)
Saatavuus: Tilapäisesti loppu

Golden Eagle Holistic Power on erittäin aktiivisten ja/tai kantavien/astuvien koirien luonnollinen ja holistinen kuivaruoka, joka sopii myös pennuille. Täysravinto sisältää valikoituja sekä korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä, sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä. Ruoka ei sisällä kemialllisia säilöntä-, maku - tai väriaineita eikä myöskään vehnää, maissia tai soijaa.

  • proteiinilähteinä kana, porsas, lohi ja kananmuna.
  • rasvat ja öljyt energianlähteinä kanasta, Omega-3 lohesta ja pellavansiemenestä, erittäin korkeat DHA- ja EPA-öljyn lähteet, joita molempia tarvitaan sydämen sekä näön ja aivojen tehokkaaseen toimintaan.
  • hiilihydraattilähteinä ruskea ja valkoinen kokojyväriisi, sekä kaura takaamaan koiran hiilihydraattitarpeet.
  • kuidun päälähteinä juurikaskuitu yhdessä tomaatin kanssa – lisäksi kuitua myös kaurasta, riisistä, perunasta, porkkanasta ja omenasta, jotka yhdessä takaavat oikean suoliston toiminnan sekä edistävät ruokasuolan tasaista kulkeutumista suoliston läpi.
  • lisätyt luonnolliset hedelmät ja kasvikset holistiseen terveydenhoitoon ja -ylläpitoon.
  • lisäravinteina nutraceuticals sekä BioHealth® ja Lactohealth® , jotka kaikki omalta osaltaan vaikuttavat koiran aineenvaihdunnan vaatimuksiin, tehden Golden Eagle -tuotteista ainutlaatuisia.
  • sopii korkean energiapitoisuutensa vuoksi erinomaisesti vatsalaukun kiertymisestä kärsiville koirille.

Koostumus: Kananlihajauho (>27%), tumma täysjyväriisi, valkoinen täysjyväriisi, kananrasva (säilötty vitamiinein), peruna, kaurapuuro, porsaanlihajauho (>5,5%), juurikasjauho, tomaattimurska, kananmuna (>3%), lohi (>3%), kokojyvä pellavansiemen, herne, porkkana, alfalfa, lohiöljy, kananmaksakastike, suola (natrox), merilevä, yucca, glukosamiini, kondroitiini, omena, karpalo, seleeni, inuliini, betakarotiini, L-karnitiini, beetaglukaani, FOS (>550 mg/kg), MOS (>550 mg/kg), maitohappobakteerit Bacillus Acidophilus (DSM 13241) ja Enterococcus Faecium (DSM 10663), (1*10^9 CFU/g), vitamiinit ja hivenaineet.

Golden Eagle Holistic Power Ravintoaineet
Valkuainen 30%
Rasva 20%
Kuitu max. 4 %
Tuhka max. 9,9 %
A-vitamiini min. 26000 iu/kg
D3-vitamiini min. 1823 iu/kg
E-vitamiini min. 248 iu/kg
Kupari max. 20 mg/kg
Kalkki max. 1,6 %
Fosfori max. 1,1 %
Omega-6 min. 3,55 %
Omega-3 min. 0,95 %

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: GE Holistic Power 12kg


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×