Hurtta Outdoors talvimantteli, punainen

Arvostele tuote ensimmäisenä

Valitse tuote
Hurtta-lämpömantteli on tehokas tapa pitää koira lämpimänä. Vaate suojaa koiran tärkeimmät lihasryhmät sekä herkän vatsanalueen. Mantteli on nopea pukea ja riisua ja sopii sen vuoksi hyvin esimerkiksi aktiivikoirien lihasten lämmitykseen ennen suoritusta tai harjoituksen jälkeen. Hurtta-manttelissa on säädettävä vyötärö ja pääntie. Turvallisuutta lisäävät näkyvästi sijoitetut 3M heijastimet. Houndtex® -kalvopinnoitteen ansiosta mantteli on täysin veden- ja tuulenpitävä.

Koko valitaan selänpituuden mukaan, katso alta mittausohjeet.
Hurtta Pro esittää
Mittaa tarkkaan seuraavien ohjeiden mukaan oikean koon varmistamiseki
Mittaamalla koirasi, helpotat oikean kokoluokan löytämistä Hurtan laajasta kokovalikoimasta.

KOIRAN MITTAAMINEN JA MITTOJEN TULKITSEMINEN

1. Selän pituus mitataan säkästä hännäntyveen koiran seistessä perusasennossa (ei kaulapannasta). Selän pituutta mitattaessa on oltava erityisen tarkka, sillä koiran asennosta riippuen mitat voivat heittää useita senttimetrejä.

2. Kaulanympärys mitataan koiran kaulan leveimmästä kohtaa eli kaulan juuresta. Haalarin kaula-aukko voi olla useita senttimetrejä kaulanympärystä suurempi, koska haalarin kaula-aukko on säädettävissä myös pienemmäksi.

3. Rinnanympärys mitataan koiran rintakehän leveimmästä kohdasta, etujalkojen takapuolelta. Jotta haalarissa olisi tarpeeksi liikkumaväljyyttä, on haalarin rinnanympärysmitan oltava pienissä kokoluokissa vähintään 5 cm ja suurissa kokoluokissa vähintään 10-20 cm suurempi. Pitkä- ja tuuheakarvaiset koirarodut tarvitsevat enemmän väljyyttä rintakehälle kuin lyhytkarvaiset koirat.

4. Vyötärönympärys mitataan koiran vatsan kapeimmalta kohdalta, takajalkojen etupuolelta. Kuitenkin aina uroskoiran sukuelinten etupuolelta. Kuten rinnanympärys, myös vyötärönympärys voi olla useita senttimetrejä koiran vyötärönmittaa suurempi. Hurtan ulkoiluhaalareiden vyötärö voidaan säätää kuminauhan avulla kunkin koiran mittojen mukaiseksi. Säädettävyys on tärkeää etenkin uroskoirille ja kapeavyötäröisille roduille.

5. Etujalan pituus mitataan rintakehän alaosasta jalan sisäreunaa pitkin ranneluuhun. Etulahkeen tulisi olla koiran jalan sisäpituutta lyhyempi. Jotta koira voisi haalari päällään juosta ja leikkiä turvallisesti, tulisi etulahkeiden ulottua pisimmillään koiran ranteeseen. Sopivan pituinen etulahje ulottuu koiran kyynärvarteen.

6. Takajalan pituus mitataan takajalkojen välistä jalan sisäreunaa pitkin kinnervarteen saakka. Sopivan pituinen takalahje ulottuu koiran kintereeseen.

Huom! Mikäli haalari hankitaan pitkäkarvaiselle koiralle turkin suojaksi, voivat lahkeet olla edellä mainittua pidemmät. Tällöin haalaria tulisi kuitenkin käyttää koiran ollessa kytkettynä tai omistajan valvonnassa.

Muut ostivat myös...

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Hurtta Outdoors talvimantteli, punainen


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×