Tietoa meistä

Rockwell's - Kaikkea lemmikillesi

Rockwell's on palvellut Naantalin ja Turun alueen asukkaita jo vuodesta 2002! Nimestä huolimatta olemme täysin suomalainen perheyritys Naantalista. Verkkokauppamme pyrkii tarjoamaan lemmikeille suuren valikoiman laadukkaita ja markkinoiden edullisimpia hoito- ja hyödyketarvikkeita, sekä tietysti laajan valikoiman ruokia ja herkkupaloja. Kohderyhmäämme kuuluvat vahvasti koirat ja kissat, mutta löydät meiltä myös hyödylliset perustarvikkeet pieneläimille ja kaloille.

Käyttöominaisuuksiltaan helppo ja selkeä verkkokauppamme tarjoaa jokaiselle lemmikin omistajalle kannattavan ja aikaa säästävän kanavan hankkia perheen nelijalkaisille ruoat ja tarvikkeet. Nopeat toimituksemme, laadukas tuotevalikoimamme ja aina edulliset hintamme ovat pitäneet asiakkaamme tyytyväisinä jo vuosia.

Tuotevalikoimamme uudistuu ja kasvaa lähes viikoittain uusilla tuotteilla. Pysy ajantasalla voimassa olevista tarjouksistamme sekä uutuustuotteistamme tilaamalla uutiskirjeemme. Muista myös liittyä Facebook-ryhmäämme ja seuraa meitä.

Hyvän palvelun myymälä

Lähes 200m² kokoinen myymälämme sijaitsee Naantalissa. Palveleva ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään löytämään tarvitsemasi ja voit toki myös tarvittaessa tulla ihan vaan kysymään vinkit ja niksit lemmikkien hoitoon. Meille on helppo löytää ja parkkipaikkoja on aina riittävästi, sillä myymälämme sijaitsee K-Supermarket Ellenin sisätiloissa. Liikkeeseemme ovat myös lemmikit tervetulleita koska vaan ostoksille ja sovittamaan tuotteita; jos lemmikkisi on ujompaa sorttia, takaovemme on aina avoin sekä kaksi- että nelijalkaisille.

Avaa suurempi kartta uuteen välilehteen

Aukioloajat

Maanantaista perjantaihin: 10-18
Lauantaisin: 10-15

Rekisteröitymällä säästät enemmän!

Rekisteröityneet asiakkaat saavat verkkokaupastamme aina kanta-asiakasetuna suoran alennuksen ostoksistaan seuraavien sääntöjen mukaan:

Tuotteiden yhteissumma yli Alennus
65€ -3%
130€ -5%
180€ -8%
220€ -10%

Käytkö säännöllisesti myymälässämme? Kysy kassalta myymäläasikkaidemme omaa kanta-asiakaskorttia ja bonusjärjestelmää.

Voit myös tehdä tilauksen rauhassa verkkokaupastamme ja noutaa sitten tilauksen myymälästä kun se itsellesi parhaiten sopii.

Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×