Toimitus- ja maksuehdot

1. Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen helpottuu rekisteröitymällä, mutta tilauksen voi tehdä myös asiakastiliä luomatta. Rekisteröityneille asiakkaille tilauksen tekeminen jatkossa on helpompaa koska kaikki tietonne löytyvät tietokannastamme. Halutessaan rekisteröitynyt asiakas saa myös tarjouskirjeitä. Rekisteröityessään RW:n asiakkaaksi kuluttajan tulee antaa suostumuksensa, että RW rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. RW:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. RW sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisteröityneenä säästät enemmän!

Rekisteröityneet asiakkaat saavat verkkokaupastamme aina kanta-asiakasetuna suoran alennuksen ostoksistaan seuraavien sääntöjen mukaan:

Tuotteiden yhteissumma yli Alennus
65€ -3%
130€ -5%
180€ -8%
220€ -10%

2. Maksutavat

Maksukumppaninamme toimii kotimainen, turvallinen ja luotettava Checkout Finland -maksupalvelu.
Valittavanasi on lähes kaikkien Suomessa toimivien pankkien maksupainikkeet verkkopankkimaksun suorittamista varten. Käytössäsi ovat myös luottokortit sekä osamaksu tai lasku Joustorahalla jolloin voit maksaa tuotteet vasta kun olet niihin kotona tutustunut. Maksutapa valitaan tilauksen teon jälkeen.

3. Toimitustavat- ja kulut

Valittavanasi on seuraavat Postin toimitustavat:

Toimitustapa Toimitusmaksu
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €
Nouto lähimmästä postista (pienet toimitukset suoraan kotiin kirjeenä) 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista (pienet toimitukset suoraan kotiin kirjeenä) 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €

Tee tilaus kotoa ja nouda myymälästä

Voitte tehdä tilauksenne valmiiksi verkkokaupasta ja noutaa sen sitten myymälästämme Naantalista, osoitteesta Alppilankatu 2. Saatte sähköpostiinne tiedon kun tilaus on noudettavissa.

4. Toimitusaika

Liiketoimintamme lähtökohtana on nopeat ja varmat toimitukset asiakkaalle. Kaikki tilattavat tuotteet löytyvät heti omasta varastostamme ja ne lähetetään mahdollisimman nopeasti tilauksen käsittelyn jälkeen. Normaaliolosuhteissa tilaus lähtee meiltä samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksen jättämisestä.

Tuotteita joita ei ole omassa varastossamme riittävää määrää ei voi myöskään verkkokaupasta tilata. Voit kuitenkin tilata kyseisen tuotteen kohdalta sähköpostitiedotteen kun saamme lisäystä varastomääriin.

5. Yhteydenpito ja tilauksen sitovuus

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse (asiakaspalvelu [at] rockwells.net) tai puhelimitse (02-438 7980).

Sitova kauppasopimus astuu voimaan, kun RW on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen asiakkaalle.
Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta.

6. Palautukset

Kuluttajalla on Suomen etäkauppalain mukaisesti oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet 14 päivän sisällä alkaen paketin noutopäivästä. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa ja täysin myyntikelpoisessa kunnossa. Pyydämme liittämään palautuksen yhteyteen täytetyn palautuslomakkeen (PDF) tai muun vapaamuotoisen selvityksen. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat toimituskulut.

Palautukset lähetetään osoitteeseen Lemmikkiliike Rockwell's, Alppilankatu 2, 21100 Naantali.

Hyvitämme tilauksen tuotteiden summan mahdollisimman nopeasti siitä päivästä, kun palautus saapuu perille. Palautettavasta summasta vähennetään tilauksen alkuperäiset toimituskulut. Huomaathan, että lähetyksen noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen perumiseksi. Noutamattomina palautuneista tilauksista perimme lähetyksen toimituskulut kaksinkertaisena.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja myös tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta (asiakaspalvelu [at] rockwells.net).

8. Reklamaatio

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa RW:lle, joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu [at] rockwells.net tai soittamalla numeroon (02) 438 7980. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta RW:n antamien ohjeiden mukaisesti (katso palautusohjeet yllä). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, RW joko lähettää ennalta sovitusti uuden, vastaavan tuotteen tai maksaa asiakkaan tilille kauppahinnan mahdollisimman nopeasti.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

RW ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy RW:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisten päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta RW:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×