Back on Track koiran verkkoloimi

Arvostele tuote ensimmäisenä

Valitse tuote
Verkkoloimi on kevyt ja notkea ja siinä on hyvä leikkaus. Jopa sellaiset koirat jotka yleensä eivät halua pitää loimia päällään, pitävät mielellään verkkoloimea. Loimen Back on Track -vuorauksen ansiosta koira pysyy lämpimänä mutta sille ei tule liian kuuma. Päällyskangas on kevyttä verkkoa jolla on paras mahdollinen kosteudenläpäisyominaisuus. Verkkoloimea voidaan pitää toisen takin alla tai myös silloin jos halutaan pitää kevyttä loimea treenatessa tai verryttelyn aikana. Oiva tuote myös kylvyn jälkeen tai ulkona kastuneen koiran päälle, toimii hyvin kuivatusloimena.

Loimessa on joustavat jalkalenkit takajaloille, niskassa aukko talutinta varten sekä vetoketjullinen aukko hännälle. Loimen molemmissa kyljissä on heijastimet koiran ja koiran taluttajan turvallisuuden parantamiseksi. Koiranloimen istuvuutta on parannettu kaksinkertaisilla lapalaskoksilla jotta se voidaan sovittaa sopimaan eri mallisille ja -muotoisille koirille.
Tuotteen konepesu 30 asteessa.
Kokomerkintä on pituus, jonka saat mittaamalla koiran kaulapannan kohdasta hännän tyveen.

Mikä on keraaminen tekstiili ??
Back on Track tekstiiliin sulautettu keramiikka heijastaa ruumiinlämpöä takaisin infapuna-aaltoina - energiamuoto joka lisää hyvinvointia suojan alaisella alueella. Lihakseen heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa jolloin palautuminen nopeutuu.

Infrapunalämpö
Back on Track tekstiili on kudottua polypropyleeniä tai puuvilla-polyesteriä johon keraaminen jauhe on sulautettu. Back on Track -tekstiilissä yhdistyvät keramiikan kyky heijastaa kehonlämpöä infrapunasäteinä ja infrapunasäteilyn hyvinvointia lisäävä ominaisuus varsinaisen tekstiilikuidun hyviin käyttöominaisuuksiin.

Tuotteiden valmistus tapahtuu omissa tehtaissa Kiinassa ja jokaisen uuden tekstiilierän valmistuttua riippumaton yliopistolaboratorio mittaa tekstiilistä heijastuvan lämmön ja infrapunan aallonpituuden. Tällä tavoin voimme vuodesta toiseen taata tuotteidemme laadun tasaisuuden ja tehokkuuden.

Toiminta
Kaikki tuotteemme on valmistettu Back on Track -kankaasta, materiaalista joka on miellyttävän tuntuinen iholla ja jonka ominaisuudet lisäävät ja ylläpitävät hyvinvoinnin tunnetta. Parhaan tehon aikaansaamiseksi on tärkeää että kangas on suorassa kosketuksessa koiran turkkiin, tämä siksi että sillä on silloin tehokkain mahdollisuus heijastaa kehon lämpöä takaisin koiraan.

Kankaan toimintaperiaate perustuu siihen, että mitä enemmän lämpöä koira itse tuottaa, sitä tehokkaammin sitä myös heijastuu takaisin. Siksi on hyvä käyttää Back on Trackin tuotteita verryttelyssä, treenauksessa ja muissa fyysisissä aktiviteeteissa. Kangas tuntuu miellyttävältä ja lämmittää mukavasti

Back on Track -tuotteita voidaan käyttää lämmittämään lihaksistoa ennen harjoituksia mutta tärkeintä on kuitenkin että lämmittäessään ne ehkäisevät rasitus- ja revähdysvammojen syntyä.

Käyttäjän kokemuksia: "Agility on fyysisesti vaativa koiraurheilulaji ja nykyään on yhä enemmän tietoa saatavilla siitä kuinka parhaiten voi huomioida koiransa hyvinvoinnin. Vastaan itse koirieni hoidosta ja siitä, että niillä on mahdollisuudet pärjätä kilpailuissa niin hyvyin kuin mahdollista. Olemalla tarkka koirieni fyysisestä hyvinvoinnista voin ennaltaehkäistä lajissa syntyviä rasitus- ja muita vammoja
Tärkeä vammojen välttämisessä on perusteellinen alkulämmittely ennen jokaista harjoittelukertaa ja kilpailua ja siinä Back on Track on ylivoimainen! Agilityssä on vauhtia ja nopeita, äkillisiä käännöksiä jossa lihakset ja nivelet ovat kovalla koetuksella. Lajilla pärjää paremmin rennoilla ja lämpimillä kuin kylmillä ja jäykillä lihaksilla"
Jenny Damm, MM ja PM kultamitalistit agilityssä, Crufts-voittaja, Vuoden Agilitykoira - voittaja sekä aktiivisesti toimiva kansallinen että kansainvälinen agility- ja naksutinkouluttaja.

Tietoa tuotteen taustalta: nuori innovatiivinen ruotsalainen yritys
Noin 10 vuotta sitten yrityksen perustaja Erland Beselin kävi Kiinassa ja tutustui siellä vanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen ja sai ajatuksen ryhtyä tuottamaan hyvinvointia lisääviä tuotteita jotka valmistettaisiin keraamisesta tekstiilistä. Näitä tuotteita varten perustettiin Back on Track -niminen yritys. Vuosien varrella tuotekehittelymme on ollut innovatiivista ja olemme kehitelleet monia ainutlaatuisia tuotteita jotka kuuluvat nyt laajaan valikoimaamme.

Pääkonttorimme sijaitsee Uppsalassa, Ruotsissa. Yrityksellä on tytäryhtiöitä Tanskassa, Suomessa, Ranskassa, Hollannissa, Kanadassa, Saksassa, Iso-Britanniassa ja Itävallassa. Myyntiä hoitavat useat taitavat ja alalleen omistautuneet jälleenmyyjät.

Back on Track on luotettava, alkuperäinen valinta. BOT on ylpeä saatuaan kolmen A:n luottoluokituksen, joka on pohjoismaissa korkein mahdollinen luottoluokitus.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Back on Track koiran verkkoloimi


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×