Fresh Meat treenimakkara

Arvostele tuote ensimmäisenä

Valitse tuote

D&C Fresh Meat kana treenimakkara on lihaisa ja maistuva yhden eläinproteiinin koiranmakkara, minkä vuoksi se soveltuu monille allergisille ja yliherkkyyksistä kärsiville koirille.

Makkarassa käytetty riisi antaa sille helposti käsiteltävän kiinteän koostumuksen ja merilevä, vitamiinit ja mineraalit tukevat koiran hyvinvointia.

Fresh Meat on nimensä mukaisesti valmistettu tuoreesta lihasta höyrykypsennysmenetelmällä.

Fresh Meat sopii erinomaisesti makupalaksi treeneihin ja sen tummemman värin ansiosta se ei erotu esimerkiksi jälkipelloltakaan niin helposti. Leikkaa haluamasi kokoisiksi palasiksi ja käytä makupaloina tai ruoan lisukkeena. Toimii erittäin hyvin myös reissueväänä raakaruokaa syöville koirille, jos esimerkiksi pakastesäilytystiloja ei ole käytettävissä.

Vinkki! Leikkaa koko pötkö kerralla sopivan kokoisiksi palasiksi ja laita palat minigrip-pusseihin tai pieniin pakastusrasioihin. Jätä osa jääkaappiin ja laita osa pakkaseen, ja ota sulamaan aina tarpeen mukaan.

Koostumus:

tuoreen lihanosuus 92 %, riisi 6%, merilevä 1%, vitamiinit ja mineraalit 1%

Ravintosisältö:

proteiini 11,0%, rasva 11,3%, tuhka 3,2%, kuitu 0,9%, kosteus 59,9%.

Säilytys: avaamattomana huoneenlämmössä, katso parasta ennen -päiväys tuotteesta. Avattuna jääkaapissa noin 5 vuorokautta. Tuotteen voi myös pakastaa.

Pakkauskoko 400 g.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Fresh Meat treenimakkara


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×