Halti reaktiovaljas

Arvostele tuote ensimmäisenä

Valitse tuote

Huom: Tuotteen käyttö koulutukseen vaatii kaksilukkoisen taluttimen, esim. Halti monitoimitalutin.

Reagoi koiran liikkeisiin ennaltaehkäisevästi

Halti reaktiovaljaassa koiran ohjaus on siirretty kuonon alta (Halti kuonopanta) koiran rintaan. Taluttimessa ulkoiluttamisen, kuten koulutuksenkin perustana, tulee olla turvallisuus, ja kuten lääkehoidossakin, eläintä ei saa vahingoittaa.

Ohjaamalla ja kontrolloimalla koiran liikettä rinnasta, vältämme rasittamasta herkkiä alueita, kuten kaulaa, niskaa ja selkärankaa. Perinteisesti koiria kontrolloidaan kaulasta mm. kuristus- tai piikkipannalla, nykäisemällä taluttimesta kuristaen koiraa. Vahingoilta ei aina voida välttyä ja moni koira saattaa saada vammoja niskaan, selkäytimeen tai kaulan herkkiin kudoksiin.

Halti reaktiovaljaalla lopetetaan vetäminen, rauhoitetaan yli-innokas koira ja yksinkertaistetaan koulutusta ja myös käytöksen opettaminen helpottuu. Tämä on täysin uusi konsepti koiran koulutuksessa, jossa omistajalle annetaan täysi kontrolli kuin huomaamatta ja ilman sen kummempaa koulutusta Halti reaktiovaljaalla.

Halti reaktiovaljas on suunniteltu ohjaamaan vetävää tai koulutettavaa koiraa vaikuttamalla koiran rintaan, lisäämällä painetta tai vetoa vastakkaiseen suuntaan kuin mistä talutinta kiristetään. Tämä vastavaikutus on erikoinen ja perustuu esimerkkinä vastaavaan tunteeseen jos sinua, silmät sidottuna, joku ohjaisi takaapäin olkapäistä kääntäen kulkusuuntaasi. Tämä on yllättävän tehokasta ja antaa sinulle täydellisen kontrollin koiran kulkusuunnan määräämiseen.

Halti reaktiovaljaalla on monia eri käyttötapoja. Yksinkertaisinta on asettaa kaksilukkoisen Halti koulutustaluttimen toinen lukko Halti reaktiovaljaan rinnan A-renkaaseen ja toinen lukko B-renkaaseen. Tällä tavalla voit oikealla kädellä ohjata koiran kulkusuuntaa oikealle tai vasemmalle ja vasemmalla kädelläsi hiljentää koiran kulkunopeutta tai pysäyttää sen. (Tätä Haltia ei tule käyttää kuristuspannan kanssa).

Yhdessä Halti reaktiovaljas ja Halti talutin toimivat passiivisina koulutusvälineinä ilman sen kummempaa koulutustaitoa.

Kun koira ei enää tarvitse koulutusta, voit liittää taluttimen pelkästään selän päällä olevaan renkaaseen, kuten normaaleissa valjaissa ja jos koiraa pitää uudelleen kouluttaa, palaat tuplarengasohjaukseen koulutuksen ajaksi.

Halti reaktiovaljaan patentoitu rakenne ja suunnittelu tarkoittaa myös sitä, että säätämällä valjaat todella sopiviksi, niitä ei tarvitse ottaa koiralta pois, vaan ne voidaan pitää päällä jatkuvasti. Sovittamalla ne oikein ne ovat myös mukavat koiran päällä ja kuin osa koiran ihoa.

Halti reaktiovaljaan sovittaminen

Valjaissa on kolme eri sovituskohtaa joka mahdollistaa valjaan sopivuuden jokaisen koiran yksilöllisiin rakenteeseen, koon, painon sekä korkeuden mukaan. Parhaan tuloksen saamiseksi, valjasta kannattaa sovittaa ja säätää niin kauan että lopputuloksena on valjas, joka istuu täydellisesti ja on kuin osa koiraa. Kolmea solkea voidaan nyt säätää täydellisen sopivuuden saavuttamiseksi koiran rakennetta seuraten. Valjaan ei pitäisi rajoittaa koirasi liikettä millään tavalla, jos sovitus on tehty oikein. Jos näin ei ole, sovita vielä lisää.

Katso esittely video tuotteen käytöstä

Muut ostivat myös...

Easy Walk kuonopanta
Alkaen:

21,90 €

Tilapäisesti loppu

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Halti reaktiovaljas


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×