Hirveän Hirveä puruluu

100
1
Valitse tuote

Suomalainen HIRVIpuruluu, myös allergisille koirille. Erittäin kestävä. Valmistettu perinteisellä kuivaamismenetelmällä Hirven nahasta ilman lisäaineita.

Hirvennahasta valmistetut puruluut ovat erittäin kestäviä ja herkullisia. Niissä käytetään koko hirvennahka, mukaan lukien paras osa eli pintanahka. Näin voimme tarjota koirallesi ainutlaatuisen, erittäin kestävän ja allergiavapaan nautinnon aidosta luonnontuotteesta. Käytämme puruluiden valmistukseen vain nahan laadukkaimman osan, emme trimmausjätettä tai muitakaan nk. ylijäämätuotteita. Nämä nk. ylijäämätuotteet toimitetaan jätteenkäsittelylaitokselle ja niistä tehdään orgaanista luomulannoitetta suomalaisille pelloille.

RAUH! puruluut valmistetaan Suomessa käsityönä vain ensiluokkaisista raaka-aineista. Valmistusmenetelmämme on suunniteltu alusta alkaen vain puruluiden ja muiden koiranherkkujen valmistukseen, lemmikkisi parhaaksi! RAUH! puruluut valmistetaan aina yhdestä nahkakappaleesta perinteisellä kuivaamismenetelmällä, JO VUODESTA 1989!

 • RAUH! tuote on 100 % suomalaista käsityötä.
 • Bakterologisesti puhdas.
 • Tutkittu ja turvallinen.
 • Poistaa hammaskiveä ja ehkäisee ientulehdusta.
 • Maistuva ja herkullinen ajanviete koiralle.
 • Kevyt, alhainen energiapitoisuus.

Se Aito ja alkuperäinen avainlipputuote!

Muistathan valvoa koiraasi sen syödessä puruluita sekä pitää aina raikasta vettä saatavilla. Säilytys kuivassa huoneen lämmössä.

Ravintosisältö

Raakavalkuainen 87.7%, Raakarasva 2.1%, Kosteus 6.2%.

Muut ostivat myös...

RAUH Hirvikärpänen
2,59 €

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote
 1. Kyllä riittää puremista ja puuhaa

  Heli, 7.10.2013

  Niin, kyllä kestää nuoren innokkaan labbispojun hammasta ja riittää purtavaa ja puuhaa pitkäksi aikaa. Sopivan sitkeä, ei irtoa isoja paloja vaan jyystämällä pienenee. Koira tykkää eikä sitten niin herkästi keksi puremispuuhailuja nahkakenkäosastossa tai tuolin jaloissa.

Arvostele tuote

Tuote: Hirveän Hirveä puruluu


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×