Hurtta Extreme Warmer 2020 talvitakki, karhunvatukka

Arvostele tuote ensimmäisenä

Valitse tuote

Extreme Warmer takki on asettanut koirien lämpötakkien vaatimukset aivan uudelle tasolle niin lenkkeilijöiden, ulkoilijoiden kuin koiraurheilijoidenkin keskuudessa.

Tekninen, koiran kehon lämpöä takaisin heijastava foliokuvioitu vuori sekä sateen- ja tuulenpitävä pintakangas tekevät takista erityisen lämpimän ja mielyttävän käyttää.

Extreme Warmer on Hurtan malliston lämpimin takki.

Korkean kauluksen lisäksi takissa on lämmittävä trikoohuppu, jonka voi nostaa suojaamaan koiran korvia ja päätä. Takki suojaa koiran lämmöntuotannon kannalta tärkeimmät lihasryhmät sekä kaulan, vatsan ja rintakehän. Miellyttävän pehmeä ja hieman joustava materiaali ei rajoita herkimmänkään koiran liikkumista. Takin vatsakappale on mitoitettu peittämään kylmänaran vatsanalusalueen mahdollisimman hyvin. Tehokkaat 3M -heijastintereet sekä suuret heijastinpainatukset takin etu- ja takahelmassa parantavat koiran turvallisuutta pimeällä.

Extreme Warmerin uudistettuun versioon on asiakkaiden toivomuksia kuunnellen lisätty käytettävyyttä entisestään parantavia yksityiskohtia: selänpituuden säätörakenne on teipattu vedenpitäväksi sekä kiristyskohdat hupussa ja selänpituudessa on siirretty huomaamattomammin takin sisäpuolelle. Takahelmaan on lisätty nepparit, joilla voi halutessaan kääntää suojaavan takahelman takin alle. Lisäksi takin lämmittävyyttä parantaa uudistettu, pehmeä ja aiempaa hieman paksumpi vanulaatu.

Hyvä tietää

Vedenpitävä, laminoitu materiaali: vedenpitävyys 10000mm

100% PES tekninen 180g neulosvuori, jossa lämpöa heijastava alumiinifoliokuviointi

Teipatut selkä- ja takasaumat

Säädettävä selänpituus

Valjasaukko (koot 30-65)

Integroitu valjas (koko 25)

Väri karhunvatukka. Alla on mittataulukko jonka mukaan voit valita koirallesi sopivan mitoituksen.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Hurtta Extreme Warmer 2020 talvitakki, karhunvatukka


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×