Hypoallergenic Veterinary Diet 400g

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 6,49 € (16,23 € / kg)
Saatavuus: Heti varastosta

Ihoärsytys, ripuli ja oksentelu voivat olla merkkejä siitä, että koirasi reagoi herkästi tiettyihin ruoka-aineisiin. Royal Canin Veterinary Canine Hypoallergenic on korkealaatuinen erikoismärkäruoka, joka on kehitetty erityisesti ravintoaineyliherkkyyksin tai allergioihin taipuvaisille koirille.

Herkullinen vaahto tarjoaa lemmikillesi hydrolysoituja proteiineja valikoiduista valkuaisen lähteistä. Niillä on alhainen allergiapotentiaali, ja ne voivat siten vähentää yliherkkyyksien riskiä. Erikoismärkäruoassa on lisäksi patentoitu B-vitamiinien ja aminohappojen yhdistelmä, joka voi yhdessä ruoan sisältämien välttämättömien rasvahappojen kanssa tukea ihon ja suolen luonnollista suojakerrosta. Synergistinen antioksidanttiyhdistelmä voi lisäksi auttaa vapaiden radikaalien neutraloinnissa ja tukea siten normaalia immuunijärjestelmää.

Royal Canin Veterinary Canine Hypoallergenic lyhyesti
  • erikoistäysravinto koirille ainesosa- ja ravintoaineyliherkkyyksien vähentämiseen
  • matala allergiapotentiaali: hydrolysoitua proteiinia, jossa on matala molekyylipaino
  • valikoitu hiilihydraatin lähde: hyvin sulava
  • antioksidantteja: synergistinen antioksidanttiyhdistelmä voi auttaa vapaiden radikaalien neutraloinnissa, voi tukea normaalia immuunijärjestelmää
  • ihon toiminnan tukeminen: patentoitu yhdistelmä (B-vitamiineja ja aminohappoja) & välttämättömiä rasvahappoja voi tukea ihon ja suolen luonnollista suojakerrosta
  • maukas koostumus pehmeä vaahto
Valmistusaineet

kasviperäiset sivutuotteet, kasviproteiiniuutteet, öljyt ja rasvat, liha ja eläinperäiset sivutuotteet, kivennäisaineet. Valikoidut valkuaisen lähteet: hydrolysoitu soijaproteiinitiiviste, hydrolysoidut siipikarjan sivutuotteet. Valikoitu hiilihydraatin lähde: hernetärkkelys.

Lisäaineet

Ravitsemusfysiologiset lisäaineet:

A-vitamiini (3000 ky/kg), D3-vitamiini (320 ky/kg), rauta (11 mg/kg), jodi (1 mg/kg), kupari (3,8 mg/kg), mangaani (15 mg/kg), sinkki (36 mg/kg).

Tekniset lisäaineet:

sedimenttiperäinen klinoptiloliitti: 2,5 g.

Ravintoainekoostumus

raakaproteiini 7.0 %

raakarasva 3.5 %

raakakuitu 1.7 %

raakatuhka 2.4 %

kosteus 75.3 %

linolihappo 1.5 %Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Hypoallergenic Veterinary Diet 400g


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×