Monster Dog Puppy Chicken/Beef 400g

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 3,99 € (9,98 € / kg)
Saatavuus: Heti varastosta

Monster Dog Puppy Kana on viljaton pennun märkäruoka, joka sisältää 70 % lihaa ja sisäelimiä. Tasapainoinen täysravinto tukee pennun tervettä kasvua ja maistuu herkulliselta!

Monster-koiranruoan ensimmäisenä valmistusaineena on aina liha. Viljaton ja gluteeniton Monster-märkäruoka on hellävaraista vatsalle, iholle sekä turkille ja ehkäisee näin intoleranssien ja yliherkkyyksien kehittymistä. Monster-märkäruoka pennulle sisältää 42 % kanaa ja 28 % nautaa.

Monster-penturuoka valmistetaan ensiluokkaisista, luonnollisista raaka-aineista. Täysravintoon lisätään vitamiineja ja hivenaineita eikä lainkaan tarpeettomia lisäaineita. Monster-reseptit kehitetään Ruotsissa pohjoismaisiin olosuhteisiin huolellisesti valituista raaka-aineista.

Ravintosisältö

Kanaa 41 % (lihaa, sydäntä, maksaa), nautaa 30 % (keuhkoa, munuaista), porkkana, kivennäisaineet, pellavansiemenöljy, kanamunankuorijauho (kalsiumin lähde), merileväjauhe.

Ravintotiedot
 • Kosteus: 77 %
 • Proteiini: 11 %
 • Rasva: 6,5 %
 • Kuitu: 1 %
 • Tuhka: 3 %
 • Lisätyt vitamiinit ja hivenaineet

  D3-vitamiini 142 IU, sinkki ( sinkkisulfaattimonohydraattina) 24 mg, rauta (rautasulfaattimonohydraattina) 20,4 mg, kupari (kuparisulfaattipentahydraattina) 2,4 mg, mangaani (mangaanisulfaattimonohydraattina) 1,8 mg.

  Asiakkaiden arvostelut

  Arvostele tuote

  Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

  Arvostele tuote

  Tuote: Monster Dog Puppy Chicken/Beef 400g


  Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
  ×