Nina Ottosson Dog MultiPuzzle, Spin, Slide & Treat

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 54,99 €
Saatavuus: Tilapäisesti loppu

Henkisesti stimuloiva palapeli koirille.

  • Neljä haastetta, yksi palapeli
  • Pyöritä, liu'uta, piilota ja etsi
  • Valmistettu elintarviketurvallisesta materiaalista

PELAAMINEN:

Aseta koirasi suosikkiherkku tai -ruoka ulomman lokeron liukuvien tarjottimien alle. Pyörivässä keskiosassa karkkipalat sijoitetaan pyöreiden lohkojen alla oleviin lokeroihin. Aseta peli lattialle, valvo, rohkaise ja näytä koirallesi, kuinka laattoja liikutetaan edestakaisin ja kuinka keskipyörä pyörii löytääkseen herkkuja. Jos koirasi on liian raskas tassujen kanssa, aseta lelu syliisi tai jakkaralle, jotta koirasi voi työskennellä vain nenällään herkkujen löytämiseksi. Aloita leikki!

HAUSKAA KAIKILLE KOIRILLE: Tämä on edistynyt peli, se sopii iästä, koosta tai rodusta riippumatta, sopii parhaiten koirille, joilla on aikaisempaa kokemusta muista pulmapeleistä ja joilla on hienomotorisia taitoja.

PELIN SÄÄNNÖT: Koska kyseessä on haastava peli, suosittelemme, että sinä ja koirasi leikitte yhdessä ja opetatte koiralle pelin säännöt ja miten se toimii.

PAKASTETTU PUZZLE: Sekoita lihasäilyke veteen, kaada osa seoksesta pelin lokeroon tai laita pieni pala makkaraa tai karkkia jokaiseen lokeroon, kaada vähän vettä, laita peli pakastimeen, kunnes se on jäässä. Tämä sopii erinomaisesti koirille, jotka tarvitsevat vähän ylimääräistä toimintaa.

VÄHENTÄÄ KÄYTÖSONGELMIA: Pelit aktivoivat koiraa henkisesti, mikä auttaa vähentämään tuhoisaa käyttäytymistä.

YHDESSÄ LEIKKIMINEN: Yhdessä leikkiminen on erinomainen tapa vahvistaa yhteyttä koiraasi, samalla kun voit opettaa koiralle peruskoulutuskomennot positiivisella tavalla. HIDAS SYÖTTÖ: Anna koiran tehdä ruokaa, tarjoile koiranruokaa pelissä, täydellinen liian nopeasti syöville koirille.

TURVALLISTA BPA:ta, PVC:tä & FTALAATEJA: Valmistettu elintarvikehyväksytyistä materiaaleista.

HELPPO PUHDISTAA: Pese käsin lämpimällä vedellä ja pesuaineella, huuhtele puhtaaksi ja anna kuivua. Nina Ottossonin koirapelit torjuvat tylsyyttä, auttavat vähentämään tuhoisaa käyttäytymistä ja aktivoivat koiraasi henkisesti. Se on Hide & Seek herkkujen kanssa, ja koirat rakastavat sitä.

VAROITUS:

Tämä ei ole purulelu. Tarkista peli säännöllisesti ja poista ja vaihda, jos se on rikki tai jos jokin osa irtoaa, koska tämä voi aiheuttaa vakavan vamman. Valvo AINA koiraasi, kun käytät MultiPuzzlea. Kun lelun herkut tai ruoka loppuvat, laita lelu pois, kunnes sitä käytetään seuraavan kerran valvonnassa. Tarkoitettu vain lemmikkieläimille. Pitää poissa lasten ulottuvilta.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Nina Ottosson Dog MultiPuzzle, Spin, Slide & Treat


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×