Nina Ottosson Treat Maze aktivointikiekko

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 16,99 €
Saatavuus: Tilapäisesti loppu

Hauska ja arvaamattomasti pyörivä ja nameja tarjoileva Nina Ottosson aktivointikiekko

Täytä lelu koiran lempiherkuilla tai kuivaruokanappuloilla ja vähennä helpolla tavalla koiran pitkästymistä lisäämällä sille psyykkistä ja fyysistä haastetta.

Annostele nappuloita molempien sivujen keskireikään ja kun koira alkaa pyörittämään kiekkoa niin namipalat sujahtavat kotelon sisälle ja jäävät labyrinttiin pyörimiään tullen ulos arvaamattomasti molempien sivujen ulkoreunoissa olevista aukoista kiekon pyörimisen mukana.

Henkinen virikkeellistäminen on koiralle vähintään yhtä tärkeää kuin fyysinen hajoittelu. Nina Ottosson aktivointipelien kanssa aivojumpan toteuttaminen on helpompaa kuin koskaan ennen.

Kun otat lelua käyttöön muista opettaa koira sen saloihin, koira oppii yllättävän nopeasti esimerkkiä näyttämällä. Kun laitat ekan kerran nameja Treat Maze aktivointileluun niin heiluta sitä kevyesti niin, että koira kuulee nappuloiden liikkuvan kiekon sisällä. Aseta kiekko lattialle ja pyöräyttele sitä sen verran että sieltä tulee ensimmäiset herkkupalat koiran eteen. Näin se oppii kuinka lelun on tarkoitus toimia oikein. Älä anna koiran pureskella tuotetta.

Peli on helppo puhdistaa, se tapahtuu lämpimällä juoksevalla vedellä ja miedolla pesuaineella huuhtelemalla se kunnolla lelun läpi.

Koko: halkaisija 18cm, korkeus 6cm.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Nina Ottosson Treat Maze aktivointikiekko


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×