Purina Pro Plan Feline FortiFlora maitohappobakteeri 30g (30*1g)

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 36,99 € (1 233,00 € / kg)
Saatavuus: Heti varastosta

Suoliston terveyden ja tasapainon tueksi tarkoitettu lisäravinne kissoille ja kissanpennuille.

Jokainen pussi sisältää taatun määrän probiootteja. Hyvänmakuisen jauheen voi ripotella kissan tavallisen ruoka-annoksen päälle kerran päivässä.

PURINA® PRO PLAN® FortiFlora® Feline Probiotic -lisäravinne edistää suoliston terveyttä ja mikrobiflooran tasapainoa.

Se tehoaa, jos kissan uloste on stressin, antibioottien tai ruokavalion muutoksista johtuen kosteaa. Myös ilmavaivoista, huonolaatuisesta ulosteesta ja mikrobiflooran epätasapainoon liittyvistä ruoansulatuselimistön vaivoista kärsivät kissat hyötyvät probiooteista. Sitä voidaan käyttää myös lisäämään nirsoilevien kissojen ruokahalua.

Lisätietoja:

  • Sisältää varmistetun määrän kapseloitua, elävää probioottia (SF68-mikroikantaa) (5 x 108pmy*/g). Mikrokapselointiprosessi parantaa tasalaatuisuutta ja takaa ruoansulatuskanavaan siirtyvien elävien hyvien bakteerien määrän.
  • Tukee todistetusti suoliston terveyttä ja tasapainoa. Sisältää Enterococcus faecium SF68 -maitohappobakteeria määriä, jotka edistävät todistetusti kissojen ja koirien suolistoterveyttä ja mikrobitasapainoa.
  • Vahvistaa todistetusti luonnollista vastustuskykyä

Suositeltava annostus on yksi pussi PURINA® PRO PLAN® FortiFlora Feline Probiotic -lisäravinnetta ripoteltuna kissan normaalin ravinnon päälle 30 päivän ajan. Sitä voidaan käyttää myös pidemmällä aikavälillä. Myös pienet kissanpennut ja tiineet tai imettävät kissaemot voivat syödä Feline FortiFloraa turvallisesti. Kun lisäravinnetta käytetään tasapainon palauttamiseen antibioottien käytön yhteydessä, parhaat tulokset saadaan, kun Feline FortiFloraa käytetään ennen antibioottikuuria, sen aikana ja jälkeen, ja mieluiten eri aikaan kuin antibiootti otetaan.

Jos uloste on kosteaa, ripottele yksi pussillinen FortiFloraa päivittäin tavallisen ruoan päälle vähintään 7 päivää vielä sen jälkeen, kun ulosteen koostumus on normalisoitunut. Jos haluat parantaa vastustuskyvyn toimintaa, annostele 1 pussi FortiFloraa päivittäin vähintään 30 päivän ajan. Jos lisäravinnetta käytetään palauttamaan suoliston tasapaino antibioottikuurin jälkeen, tarjoa 1 pussi FortiFloraa joka päivä antibioottikuurin aikana ja vähintään 7 päivää viimeisen lääkeannoksen jälkeen.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Purina Pro Plan Feline FortiFlora maitohappobakteeri 30g (30*1g)


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×