Purina Pro Plan säilyke Delicate Cat merikalaa 10x85g (850G)

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 15,99 € (18,81 € / kg)
Saatavuus: Heti varastosta

Delicate Ocean Fish 10x85g kastikkeessa Nutri Savour Pro Plan.

PRO PLAN® Sensitive Digestion NUTRI SAVOUR Ocean Fish in Gravy Wet Cat Food tasapainoinen täysravinto märkäruoka, joka on räätälöity aikuisille kissoille 1+, joilla on herkkä ruoansulatus tai herkkä iho. Laadukkaat erityisesti valitut ainesosat, mukaan lukien prebiootit, joiden on todistettu tukevan suoliston mikroflooraa ja edistävän ruoansulatuskanavan terveyttä. Auttaa vähentämään ruokaherkkyyteen liittyvää ihon epämukavuutta. Valmistettu proteiinipitoisista ja herkullisista kanapaloista herkullisessa kastikkeessa. Se on maukas märkäresepti, jota kissat rakastavat syödä.

Maukas märkäruokaresepti, jota kissat rakastavat syödä. Jos kissallasi on herkkä ruoansulatus tai herkkä iho, kokeile PRO PLAN Sensitive Digestion NUTRISAVOUR Ocean Fish in Gravy -kissan märkäruokareseptiä. Se sisältää prebioottia, jonka on todistettu edistävän tervettä ruoansulatusjärjestelmää, ja tiettyjä ravintoaineita, kuten omega 3- ja 6-rasvahappoja, jotka auttavat vähentämään ruokaherkkyyteen liittyvää ihon epämukavuutta. Tämä täydellinen ja tasapainoinen märkäruokaresepti on erittäin sulava laadukkaiden ainesosien ansiosta. Jokainen pussi sisältää kaikki välttämättömät ravintoaineet, joita kissasi tarvitsee päivittäin, sekä herkullisia proteiinipitoisia paloja ja valtameren kalaa kastikkeessa.

Kaikki PRO PLAN® -tuotteet on suunniteltu hyödyntämään korkealaatuisia ainesosia, jotka tarjoavat tehokkaan ravintoaineiden imeytymisen ja kohdennettuja etuja kaikissa elämänvaiheissa. Itse asiassa Pro Planilla ollaan niin varmoja, että lemmikkisi rakastaa sitä, että he tarjoavat mahdollisuuden kokeilla PRO PLAN® -ohjelmaa riskittömästi 100 % rahat takaisin -takuulla*.

Ainesosat:
  • Liha ja eläinperäiset tuotteet
  • Kasviproteiiniuutteet
  • Kala ja kalajohdannaiset (josta 4 % valtameren kalaa)
  • Öljyt ja rasvat
  • Kasviperäiset johdannaiset
  • Mineraalit
  • Erilaisia sokereita
  • Kalorit 86,9 kcal per 100 g
Ravitsemus ja analyyttiset ainesosat:
Proteiinia: 12,6 % Rasvapitoisuus: 3,8% raakatuhka: 2,3 % Raakakuidut: 0,3 % Omega 3 -rasvahapot: 0,1 % Omega 6 -rasvahapot: 1,1 %
Ravitsemukselliset lisäaineet IU/kg:
Vit A: 1058; Vit D3: 148; E-vitamiini: 320; Tauriini: 456; mg/kg: rautasulfaattimonohydraatti: 31; vedetön kalsiumjodaatti: 0,59; Kuparisulfaattipentahydraatti: 3,8; Mangaanisulfaattimonohydraatti: 5,4; Sinkkisulfaattimonhydraatti: 74,9.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Purina Pro Plan säilyke Delicate Cat merikalaa 10x85g (850G)


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×