Säilyke Sensory Smell Gravy 12 x 85g

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 23,99 € (23,52 € / kg)
Saatavuus: Heti varastosta

Kissasi tutustuu ruokaan aluksi nenällään, joten aromit usein ratkaisevat, maistuuko ruoka sille. Royal Canin Sensory Smell stimuloi ja miellyttää kissasi tarkkaa hajuaistia. Kissoilla on persoonalliset tapansa valita ravintonsa aistiensa avulla. Royal Canin Sensory sarja antaa siihen luontaisen mahdollisuuden. Kissasi hyvinvointi paranee, kun sen ruokavalio on sekä ravitsevaa, että aistinvaraisesti vaihtelevaa. Royal Canin Sensory Smell -ruoan aromiprofiili vetoaa tehokkaasti kissojen hajuaistiin. Aromit on suunniteltu niin, että tuoksut leviävät ruoan ympäristöön nopeammin ja voimakkaampina, mikä tekee ravinnosta hajuaistillaan valitseville kissoille houkuttelevamman ja aistimuksiltaan monipuolisemman. Royal Canin Sensory ruoat on suunniteltu vastaamaan kissalle ihanteellista ravintoainekoostumusta. Lisäksi se sisältää ravintoaineyhdistelmän, joka auttaa tukemaan aikuisen kissasi virtsateiden hyvinvointia.

Yhdistelmäruokinta sekä säilyke- että kuivaruoalla tarjoaa kissallesi erilaisia tekstuureita, mikä stimuloi niiden ruokahalua entisestään. Säilyke- ja kuivaruokaa yhdistävä ruokavalio on myös hyvä vaihtoehto nirsoille syöjille. Varmistaaksesi terveellisen annoskoon noudata oikeaa annostelua. Sensory™-säilykeruokavalikoimaa voidaan käyttää yhdessä kaikkien Royal Canin kissan -kuivaruokien kanssa yhdistelmäruokinnassa. Royal Canin on sitoutunut tarjoamaan lemmikkisi tarpeita vastaavia ravitsemusratkaisuja. Kaikki tuotteet käyvät läpi laajan ja kattavan laadunvalvontaprosessin, jolla taataan ruoan optimaalinen laatu ja vastataan kissasi erityisiin ravintoainetarpeisiin ja elämäntapaan. Voit siis luottaa siihen, että Royal Canin Sensory Taste -ruokaa syövä kissasi saa tasapainoista täysravintoa.

KOOSTUMUS:

liha- ja eläinperäiset tuotteet, kasvivalkuaisuutteet, vijat, kivennäisaineet, kasviperäiset tuotteet, hiivat, öljyt ja rasvat.

RAVINTOAINEET:

Raakavalkuainen: 11,5 % - Raakarasva: 2,8 % - Tuhka: 1,6 % - Raakakuitu: 0,5 % - Kosteus: 79,5 %.

LISÄAINEET (kg:ssa):

Ravitsemukselliset lisäaineet: D3-vitamiini: 130 KY, Rauta (3b103): 5 mg, Jodi (3b202): 0,35 mg, Kupari (3b405, 3b406): 2,8 mg, Mangaani (3b502, 3b503, 3b504): 1,6 mg, Sinkki (3b603, 3b605, 3b606): 16 mg.


Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Säilyke Sensory Smell Gravy 12 x 85g


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×