Swedencare Kalm Aid rauhoittava 30tabl

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 19,99 €
Saatavuus: Heti varastosta

Ravintolisä, joka auttaa rauhoittamaan pienempiä eläimiä stressin ja ahdistuksen aikoina.

  • Auttaa ylläpitämään rauhallisuutta ja rentoutumista
  • Voidaan käyttää myös pitkäaikaisten käyttäytymisongelmien hallintaan
  • Vihreä tee on L-telaniinin lähde ja yhdessä L-tryptofaanin kanssa tarjoaa välttämättömiä aminohappoja, jotka auttavat stimuloimaan serotoniinin tuotantoa.

KalmAid on L-tryptofaanipohjainen ravintolisä, joka auttaa rauhoittamaan pienempiä eläimiä stressin ja ahdistuksen aikana. Koirilla voi esiintyä stressiä ja ahdistusta esimerkiksi erossa, oudossa tai meluisassa ympäristössä ja ilotulitteiden läsnä ollessa. Tuotetta voidaan käyttää myös pitkäaikaisten käyttäytymisongelmien hallintaan.

Ainesosat: Vihreä teeuute 15 mg, Aminohapot: L-tryptofaani (250 mg) Lisäaineet: B3-vitamiini (niasiini) (3 mg), B1-vitamiini (tiamiini) (0,6 mg), B6-vitamiini (0,05 mg) Kalmaid sisältää L - tryptofaani ja vihreä teeuute. Vihreä tee on L-telaniinin lähde ja yhdessä L-tryptofaanin kanssa tarjoaa välttämättömiä aminohappoja, jotka auttavat stimuloimaan serotoniinin tuotantoa. Serotoniinilla on tärkeä rooli eläinten rauhan ja rentoutumisen ylläpitämisessä. KalmAid sisältää myös tiamiinia (B1-vitamiinia), jonka puutostilanteessa on yhdistetty hermostohäiriöihin.

Tuotetta on saatavana 30 tabl. pakkauksena lihamakuisia tabletteja.

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa 15-25 °C. Ainesosat 5 ml:ssa nestettä: Vihreä teeuute 15 mg, Aminohapot: L-tryptofaani (250 mg) Lisäaineet: B3-vitamiini (niasiini) (3 mg), B1-vitamiini (tiamiini) (0,6 mg), B6-vitamiini (0,05 mg).

Analyyttiset aineosat: Raakahiilihydraatti 38,3%, raakaproteiini 3,7%, raakaöljyt ja -rasvat <0,5%, raakakuitu 0,5%, raakatuhka <0,5%, kosteus 58%, kaloripitoisuus (kcal / 100 g)

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Swedencare Kalm Aid rauhoittava 30tabl


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×