Urinary Care Mini 3kg

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 34,99 € (11,66 € / kg)
Saatavuus: Heti varastosta

ROYAL CANIN® Urinary Care Mini sopii enintään 10 kg painaville koirille, joilla on taipumusta virtsatieongelmiin.

Koirien virtsatiet aiheuttavat usein huolta. Ellei koira juo tarpeeksi vettä, sen virtsasta voi tulla liian väkevää. Sen seurauksena virtsassa olevat kivennäisaineet voivat muodostaa kiteitä ja lopulta kivuliaita kiviä. Koiran ravinnon mukauttaminen voi auttaa suojaamaan sen virtsateitä ja vähentämään kivien muodostumista.

ROYAL CANIN® Urinary Care Mini sopii enintään 10 kg painaville koirille, joilla on taipumusta virtsatieongelmiin. Nappulat on kehitetty auttamaan koiraasi juomaan enemmän vettä. Lisävedellä on kaksinkertainen vaikutus. Ensinnäkin se huuhtelee koiran rakon. Toiseksi se laimentaa virtsaa, mikä tekee ympäristöstä epäsuotuisamman kiteiden ja kivien muodostumiselle. Kaikki ROYAL CANIN® -ruoat ovat ravintosisällöltään täysipainoisia ja sisältävät kaikki laadukkaat proteiinit, rasvat, kuidut, vitamiinit ja kivennäisaineet, joita koirasi tarvitsee elinikäiseen hyvinvointiin.

Urinary Care -ravitsemusohjelmamme sisältää kaksi osaa: rapeat nappulat ja herkullisen murekkeen annospussissa, jotka molemmat ovat ravintosisällöltään täysipainoisia ja täydentävät hyvin toisiaan. Kokeile levittää mureketta nappuloiden päälle! Sinun ei tarvitse uskoa vain meitä, sillä ROYAL CANIN® Urinary Care Mini voi todistetusti auttaa saamaan erinomaiset tulokset. Tieteellisten testien mukaan tämä tuote lisäsi virtsan laimenemista 21 %.

Koostumus

maissijauho, kuivatut siipikarjanvalkuaiset, eläinrasvat, riisi, hydrolysoidut eläinvalkuaiset, vehnägluteeni*, vehnä, maissi, maissigluteeni, sikuripulppa, kivennäisaineet, munajauhe, kasvikuidut, selluloosajauhe, samettikukkajauhe.

LISÄAINEET (kg:ssa):

Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini: 15500 KY, D3-vitamiini: 1000 KY, Rauta (3b103): 54 mg, Jodi (3b201, 3b202): 4,8 mg, Kupari (3b405, 3b406): 13 mg, Mangaani (3b502, 3b504): 60 mg, Sinkki (3b603, 3b605, 3b606): 137 mg, Seleeni (3b801, 3b811, 3b812): 0,09 mg - Säilöntäaineet - Hapettumisenestoaineet.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen: 27,0% - Raakakuitu: 2,5% - Raakarasva: 16,0% - Tuhka: 7,0%.

*L.I.P.: erinomaisen sulavuutensa perusteella valittu valkuaisaine.Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Urinary Care Mini 3kg


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×