Mush Freeze-Dried Green 250g (nauta-sika-kana)

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 17,99 € (71,96 € / kg)
Saatavuus: Tilapäisesti loppu

PAKASTEKUIVATUT FREEZE-DRIED tuotteemme ovat täydellisiä tuotteita mukaan matkoille, näyttelyihin, kilpailuihin tai vaelluksille.

Freeze-dried tuotteet sisältävät samat erinomaiset ravintoarvot ja laadun kuin pakastetut täysravintommekin. Pakastekuivaus on ainutlaatuinen ja lempeä säilöntämenetelmä, jossa vitamiinit, entsyymit, bakteerit, proteiinit ja etenkin maku säilyvät samalla kun vettä poistetaan tuotteesta.

MUSH valmistaa ravitsevaa ja luonnollista ruokaa koirille, sellaista ruokaa, jota koirat ovat sopeutuneet syömään. Pakastekuivattua rehua ei kypsennetä ja sen ansiosta ruoan ravinnot ovat helposti hyödynnettävissä.

MUSHin pakastekuivatut Freeze-dried tuotteet on koottu suosittujen pakastettujen täysravintojemme reseptien pohjalta.

Vaisto Vihreä Freeze-Dried

Nauta-Sika-Kana

MUSH VAISTO Vihreä Freeze-Dried (nauta-sika-kana) on hellävarainen täysravinto aikuisille koirille; se sisältää Vaisto tuotteista vähiten luuta ja hieman enemmän naudan mahaa, mikä tekee tästä tuotteesta sopivan myös koirille, joilla on herkkä vatsa tai koirille joiden ruoansulatus on hitaampaa. Vaisto Vihreä Freeze-dried luumäärä on 6%, maksan määrä 6%.

Koirille suunnatuissa Vaisto -sarjan jokaisessa tuotteessa on kolmea erilaista proteiininlähdettä monipuolisen aminohappokoostumuksen takaamiseksi, luuta, sisäelimiä sekä hiukan vihanneksi ja öljyjä tukemaan ruoansulatusta ja varmistamaan kaikkien tärkeiden vitamiinien saanti.

Pakastekuivattua rehua ei kypsennetä ja sen ansiosta ruoan ravinteet ovat helposti hyödynnettävissä.

VAISTO Freeze-dried on täydellinen reissuruoka. Loistava vaihtoehto sinulle, joka olet tottunut antamaan raakaruokaa koirallesi – aina silloin kun et pääse pakastimelle. Pakastekuivattu ruoka on helppo ottaa mukaan, koska se painaa vähän, vie vähän tilaa ja on lisäksi kuivaa. Annostele ruokakulhoon, lisää vettä, odota viisi minuuttia ja ateria on valmis.

100 g tuotetta vastaa noin 300 g pakastettua raakaruokaa.

Pakkaukoko: 250 g

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Mush Freeze-Dried Green 250g (nauta-sika-kana)


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×