Säilyke Jelly Intense Sterilised 12 x 85g

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 21,99 € (21,56 € / kg)
Saatavuus: Tilapäisesti loppu
ROYAL CANIN® Sterilised in Jelly 12x85g

kohtuullisesti energiaa ja rasvaa, joten se auttaa ylläpitämään tervettä painoa, erityisesti päivittäin oikein annosteltuna.

Kun kissa steriloidaan tai kastroidaan, sen ravintotarpeet muuttuvat erilaisiksi kuin leikkaamattomilla kissoilla. Steriloinnin jälkeen kissan energiantarve pienentyy, ja sen aktiivisuus voi vähentyä. ROYAL CANIN® Sterilised in Jelly -säilykekissanruoassa on vain kohtuullisesti energiaa ja rasvaa, joten se auttaa ylläpitämään tervettä painoa, erityisesti päivittäin oikein annosteltuna. Sterilised in Jelly -ruoka on suunniteltu vastaamaan ihanteellista ravintosisältöä, jonka aikuiset kissat valitsevat vaistonvaraisesti. Tällöin kissa syö halukkaasti ravintoaineet, joita se tarvitsee pysyäkseen yleisesti terveenä ja hyvinvoivana. Ruoka sisältää myös huolellisesti tasapainotetun yhdistelmän kivennäisaineita, jotka edistävät kissan virtsateiden terveyttä.

Jokaisella kissalla on omat yksilölliset mieltymyksensä, joten ROYAL CANIN® Sterilised on saatavana myös herkullisessa kastikkeessa, pehmeänä ja makoisana murekkeena sekä kuivaruokana, jonka rapeat ja maukkaat nappulat ovat kissan mieleen. Jos harkitset yhdistelmäruokintaa, noudata ruokintaohjeitamme, jotta kissasi saa riittävän määrän sekä säilyke- että kuivaruokaa optimaalisen tasapainon saavuttamiseksi.

KOOSTUMUS:
liha- ja eläinperäiset tuotteet, viljat, kasviperäiset tuotteet, kasvivalkuaisuutteet, kivennäisaineet, sokerit.
LISÄAINEET (kg:ssa):
Ravitsemukselliset lisäaineet: D3-vitamiini: 100 KY, E1 (Rauta): 2,9 mg, E2 (Jodi): 0,28 mg, E4 (Kupari): 2,2 mg, E5 (Mangaani): 0,8 mg, E6 (Sinkki): 8 mg - Teknologiset lisäaineet: Sedimenttiperäinen klinoptiloliitti: 0,2 g.
RAVINTOAINEET:
Raakavalkuainen: 9% - Raakarasva: 2,6% - Tuhka: 1,4% - Raakakuitu: 1,6% - Kosteus: 81%.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Säilyke Jelly Intense Sterilised 12 x 85g


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×