FCN Digestive Care 2kg

Arvostele tuote ensimmäisenä

Hinta: 38,99 € (19,50 € / kg)
Saatavuus: Heti varastosta
Ulosteen suuri määrä saattaa olla oire ruuansulatusvaivoista
Kissalle on ominaista, että se syö ruokansa pitkin päivää pienissäannoksissa. Jotkut kissat kykenevät toisaalta syömään paljonkin ruokaahyvin lyhyessä ajassa, mikä saattaa aiheuttaa ruuansulatusongelmia ja oksentelua. Nappula on suunniteltu hidastamaan syömistä sekä lisäämään ruuan pureskelemista, joten se ehkäisee oksentelua. Ruuan ravintoaineet on valittu niiden erinomaisensulavuuden perusteella, mikä helpottaa ruuansulatusta ja vähentää siten myös ulosteen määrää.

Ulosteen määrä väheni 35 prosentilla kahdessa viikossa, kun kissalle annettiin ainoastaan DIGESTIVE COMFORT 38 -ruokaa. Verrattuna tavalliseen ruokaan. Royal Canin -tutkimus, 2007.

Parantaa ruuansulatusta kahdella eri tavalla.

Nappuloiden ainutlaatuinen muoto ja rakenne pakottavat kissan pureskelemaan, mikä hidastaa syömistä. Huolellinen pureskelu auttaa ehkäisemään oksentelua ja hienontaa ruuan ruuansulatukselle sopivaksi. Ruuassa on kalasta ja vehnästä saatavia valkuaisaineita, jotka on valittu erinomaisen sulavuutensa vuoksi. Yhdessä neljän eri kuidun (sikuri, rohtosalkoruusun juuri, frukto-oligosakkaridit ja selluloosa) kanssa ne helpottavat ruuansulatusta ja säännöllistävät suoliston toimintaa.


KOOSTUMUS: kuivattu kala, kasvivalkuaisuute*, riisi, maissijauho, eläinrasvat, maissigluteeni, hydrolysoidut eläinvalkuaiset, kivennäisaineet, sikurikuitu, kasvikuidut, soijaöljy, frukto-oligosakkaridit, hydrolysoitu hiiva (mannaanioligosakkaridien lähde), rohtosalkoruusu (geeliytyvän kasvikuidun lähde).

LISÄAINEET (kg:ssa): Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini: 17800 KY, D3-vitamiini: 900 KY, E1 (Rauta): 48 mg, E2 (Jodi): 3, 7 mg, E4 (Kupari): 10 mg, E5 (Mangaani): 63 mg, E6 (Sinkki): 210 mg - Säilöntäaineet - Hapettumisenestoaineet.

RAVINTOAINEET: Raakavalkuainen: 38% - Raakarasva: 15% - Tuhka: 7, 7% - Raakakuitu: 2%.

*L.I.P.: erinomaisen sulavuutensa perusteella valittu valkuaisaine.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: FCN Digestive Care 2kg


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×