Royal Canin Light Weight Care

Arvostele tuote ensimmäisenä

Valitse tuote
Joka neljäs kissa on ylipainoinen. Kissan ylipainosta tulee helposti pysyvä ongelma

Ylipainoisuus ei ole välttämättä hengenvaarallista, mutta takaisin ihannepainoon pääseminen vaatii kuitenkin, että ruokavaliota rajoitetaan kohtuudella ja rasittamatta kissan elimistöä. Ruuan on oltava vähäenergistä. Kehon rasvanpolttoa on lisättävä.

Kylläiseksi 17 % pienemmällä energiamäärällä. Verrattuna toiseen vähäenergiseen premiumruokaan – Royal Canin -tutkimus, 2006

Ruokahalu tyydyttyy, vaikka energian määrä vähenee

Light Weight Care sisältää paljon kuituja ja psylliumia, joten se vähentää merkitsevästi kissan energiansaantia samalla kun tyydyttää ruokahalun. Suuri valkuaisainepitoisuus (40 %) auttaa säilyttämään lihasmassan. L-karnitiini auttaa kissaa hyödyntämään rasvavarastojaan.

KOOSTUMUS: kuivattu siipikarjanliha, maissi, kasvivalkuaisuute*, kasvikuidut, maissigluteeni, hydrolysoidut eläinvalkuaiset, eläinrasvat, juurikaskuitu, hiivat, kivennäisaineet, kalaöljy, psylliumin kuoret ja siemenet (0, 5%), soijaöljy.

LISÄAINEET (kg:ssa): Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini: 20500 KY, D3-vitamiini: 700 KY, E1 (Rauta): 40 mg, E2 (Jodi): 3 mg, E4 (Kupari): 10 mg, E5 (Mangaani): 51 mg, E6 (Sinkki): 169 mg, L-karnitiini: 210 mg - Säilöntäaineet - Hapettumisenestoaineet.

RAVINTOAINEET: Raakavalkuainen: 40% - Raakarasva: 10% - Tuhka: 6, 8% - Raakakuitu: 7, 3%.

*L.I.P.: erinomaisen sulavuutensa perusteella valittu valkuaisaine.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Royal Canin Light Weight Care


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×