Royal Canin FHN Intense Hairball

Arvostele tuote ensimmäisenä

Valitse tuote

Kissa nielee turkkia nuollessaan 2/3 irtoavista karvoista
Se kuluttaa turkin pesemiseen kolmasosan ajastaan. Karkea kieli on kuin harja, johon kuolleet karvat ja turkin pöly tarttuvat. Nuolemisen jälkeen kissa oksentaa karvat, tai ne poistuvat ulosteen mukana. Karvojen ulostamista on mahdollista helpottaa parantamalla mahalaukun tyhjenemistä ja suoliston toimintaa.

Karvapallojen luonnollinen poistuminen

Ainutlaatuinen “Intense Anti-Hairball”-yhdistelmä auttaa kissaa poistamaan ulosteen mukana kaksi kertaa enemmän karvaa aiempaan verrattuna kolmen viikon INTENSE HAIRBALL 34 -ruokinnan jälkeen.* *Mitattu karvanlähdön aikana. Vertailu tehty ruokaan, joka ei sisällä “Intense anti-hairball”-yhdistelmää – Royal Canin -tutkimus, 2004.

Psylliumim kuorissa ja siemenissä on paljon geeliytyviä kuituja, jotka edistävät suoliston toimintaa. Sen sijaan, että karvat kerääntyisivät mahalaukkuun ja kissa oksentaisi, poistuvat karvat säännöllisesti ulosteen mukana.

KOOSTUMUS
VALMISTUSAINEET: kuivattu siipikarjanliha, riisi, maissijauho, kasvikuidut, maissigluteeni, eläinrasvat, kasvivalkuaisuute*, hydrolysoidut eläinvalkuaiset, kivennäisaineet, juurikaskuitu, psylliumin kuoret ja siemenet (2%), hiivat, soijaöljy, kalaöljy, frukto-oligosakkaridit, kananmunajauho.

RAVINTOAINEET:
Raakavalkuainen: 34% - Raakarasva: 15% - Tuhka: 8,1% - Raakakuitu: 7,5% - Kg:ssa

Metaboloituva energia (mitattu): 3654,0 kcal/kg

*L.I.P.: erinomaisen sulavuutensa perusteella valittu valkuaisaine.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Royal Canin FHN Intense Hairball


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×