Royal Canin FHN Intense Hairball

Arvostele tuote ensimmäisenä

Valitse tuote

Tasapainoinen täysrehu aikuisille kissoille - Suositellaan käytettäväksi karvapallojen muodostumisen vähentämiseksi.

Hairball care
Hairball care on huolellisesti tasapainotettu täysrehu, jonka ravintoainekoostumus auttaa vähentämään karvapallojen muodostumista. Sisältää ainutlaatuisen Hairball Care -yhdistelmän psylliumia sekä liukenemattomia kuituja. Psylliumin kuorissa ja siemenissä on paljon geeliytyviä kuituja, jotka yhdessä liukenemattomien kuitujen kanssa edistävät suoliston toimintaa. Sen sijaan, että karvat kerääntyisivät mahalaukkuun ja kissa oksentaisi, poistuvat karvat säännöllisesti ulosteen mukana. Kissan nuollessa itseään karkea kieli on kuin harja, johon kuolleet karvat ja turkin pöly tarttuvat. Nuolemisen jälkeen kissa oksentaa karvat, tai ne poistuvat ulosteen mukana. Karvojen ulostamista on mahdollista helpottaa parantamalla mahalaukun tyhjenemistä ja suoliston toimintaa.

Ongelmia karvapallojen kanssa?

Muodostuuko kissallesi herkästi karvapalloja? Kissat kuluttavat suuren osan hereilläoloajastaan turkin hoitoon. Ne nielevät suuria määriä irtoavia karvoja, jotka saattavat kerääntyä ruoansulatuskanavaan ja muodostaa karvapalloja. Usein karvojen nieleminen saattaa aiheuttaa oksentelua ja tilapäisiä ruoansulatuskanavan vaivoja.

Tutkitut tulokset: kaksi kertaa enemmän karvaa poistuu ulosteen mukana 14 päivän käytön jälkeen

Tutkitut tulokset: Kaksi kertaa enemmän karvaa poistuu luonnollisesti ulosteen mukana 14 päivän Hairball care -ruokavalion yksinomaisen käytön jälkeen.* *Royal Canin -sisäinen tutkimus, 201Vertailu tehty ylläpitoruokaan, joka ei sisällä Hairball Care -yhdistelmää.

Hyvinvoivat virtsatiet

Tasapainoinen kivennäisainekoostumus auttaa ylläpitämään täysikasvuisen kissan virtsateiden hyvinvointia.

KOOSTUMUS
VALMISTUSAINEET: kuivattu siipikarjanliha, riisi, maissijauho, kasvikuidut, maissigluteeni, eläinrasvat, kasvivalkuaisuute*, hydrolysoidut eläinvalkuaiset, kivennäisaineet, juurikaskuitu, psylliumin kuoret ja siemenet (2%), hiivat, soijaöljy, kalaöljy, frukto-oligosakkaridit, kananmunajauho.

RAVINTOAINEET:
Raakavalkuainen: 34% - Raakarasva: 15% - Tuhka: 8,1% - Raakakuitu: 7,5% - Kg:ssa

Metaboloituva energia (mitattu): 3654,0 kcal/kg

*L.I.P.: erinomaisen sulavuutensa perusteella valittu valkuaisaine.

Asiakkaiden arvostelut

Arvostele tuote

Ei arvosteluja. Jos sinulla on kokemusta tuotteesta, muut asiakkaat arvostaisivat palautettasi!

Arvostele tuote

Tuote: Royal Canin FHN Intense Hairball


Käytämme evästeitä sivustollamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa täältä.
×